Reklama:

Dziwny ból głowy w jednym miejscu????? (73)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-11-2007, 12:02:00

Witam Państwa,
Co jakiś czas mam dziwne uczucie w głowie zazwyczaj w jednym meijscu, bliżej czubka głowy po prawej stronie. Uczucie jest tak jakby ktoś naciskał mi na jeden punkt w głowie (dosłownie wielkości 2 cm). Niepokoi mnie to, że jest to w jednym miejscu...Czy może oznaczać to guza w tym miejscu?
Nie są to właściwie bóle a takie dziwne uczucie jakby ktoś tam naciskał lub szczypał...Mam 25 lat i ogólnie czuje się ok.

Mam jedynie problemy z zatokami, boli mnie czasem między oczami np: przy gwałtownym ruchu, ale tak ogólnie czuje sięok, jedynie to uczucie w jednym meijscu mnie niepokoi.

Proszę o poradę.
I.
gość
16-11-2007, 19:55:00

mam podobny problem!! teraz jak to pisze to czuje jak by mi kotś tak naciskał z prawej srtony tak prawi na czubku głowy... tak jak by troche mnei to szczypało.... czy to moze byc od nerwówó?? bo ostatnio mam durzo stresu...
gość
16-11-2007, 19:56:00

mam podobny problem!! teraz jak to pisze to czuje jak by mi kotś tak naciskał z prawej srtony tak prawi na czubku głowy... tak jak by troche mnei to szczypało.... czy to moze byc od nerwówó?? bo ostatnio mam durzo stresu...
gość
16-11-2007, 19:56:00

gość
28-11-2007, 10:37:00

Również tak mam, czasem jest to ostrzejsze ukłucie, czasem tylko tak jakby ścierpnięta skóra. Lekarz stwierdził, że to bóle głowy na podłożu nerwicowym, ale idz z tym do neurologa. Zrobią Ci badania i będziesz spokojniejsza
gość
28-11-2007, 12:13:00

Może to być migrena napięciowa ,po jakiś nerwach następuje odpoczynek i występuje taki dziwny ból też tak mam .Najlepiej udaj się do lekarza lepiej sprawdzić .
gość
28-11-2007, 13:11:00

a czy te bóle są codziennie czy co drugi dzień??
gość
07-12-2007, 13:06:00

28-11-2007 o 14:11, gość :
a czy te bóle są codziennie czy co drugi dzień??

jak narazie mam spokój... nic nie boli oby tak dalej i wam też zdrówka życze
gość
22-01-2009, 20:10:00

Też to mam ostatnio. Tydzień już mnie męczy. Dzisiaj dodatkowo kręciło mi się w głowie i miałem uczucie rozpierania czaszki od wewnątrz. Wziąłem relanium i przeszło. Jutro idę do neurologa bo już nie mogę wytrzymać. Cały czas boje się, że to coś groźnego i że mogę w każdej chwili paść na twarz. Wczoraj odstawiłem fajki i przeszedłem na maksymalną dietę. Pozdrawiam
gość
25-02-2009, 16:32:00

mam chyba to samo.... od jakis 4 dni mam taki straszny, pulsujący ból głowy. Występuje on tylko po prawej stronie.. i nie mam pojęcia czy moze byc spowodowany. Ostatnio miałam wszystkie podstawowe badanie robione w było ok.
ból występuje najczesciej wieczorem i trwa ok. 2-3 minut, róznie.. czassami sie powtarza a czasami nie. lecz niewiem co z tym robic... pomózcie...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: