Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
14-04-2012, 13:09:03

O !!! jak tu się znowu trollowato zrobiło Ciotka-dewotka!
Ja też dołączam do fanklubu trolla - dewotki
Między wiarą, a dewocją jest kolosalna różnica, więc zważaj, bo jedną - albo już dwoma nogami siedzisz w dewocji, a to jest niebezpieczna choroba.
.....chyba C-9/10
Zosiu trzymaj się dziarsko, a my trzymamy mocno kciuki
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Forumowicz
14-04-2012, 13:20:39

oto lista fan klubowiczów Trolla
1) Janusz
2)Zosia
3)Ania
4) anTosia
Czekam na więcej będzie miło i wesoło
ks Janusz
gość
14-04-2012, 13:30:17

Treść zablokowana przez moderatora

Forumowicz
14-04-2012, 13:43:44

osiem razy po dwa razy cztery razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz (a co żal d...e ściska ) to chodź dla Ciebie też wystarczy
ks Janusz
gość
14-04-2012, 13:46:03

gość
14-04-2012, 13:50:36

gość
14-04-2012, 14:03:55

A czemu troll ma nie dostawać karmy, jest taki zabawny
Noooo, to o to chodzi, że inni baraszkują, a trolla nikt nie chce. Zazdrość zżera. Poza tym nie lubię być materacem, są inne pozycje
Jak mam rozumieć, obraz idealnego księdza się chwieje, skoro przyznajesz, że niektórzy używają hmmm... materaca.
No i lekcja polszczyzny, drogi trollu - nie jest się DEWOTEM tylko DEWOTKĄ, dewotka do rodzaj żeński, facet /tyyy???????????/ to bigot, chybażeś obupłciowy
O lekcji dobrych manier nie zapominam, lecz nie będę się z koniem kopać. Moja babcia mawiała "cham chamem na wieki wieków amen" i miała tu na myśli takich, co innych uczą kultury, za grosz jej w sobie nie mając.
to ja, Ania znana jako amadobo
Forumowiczka
14-04-2012, 14:32:24

zanzibar 2012-04-14 09:58:04
Spineczko w końcu po zimowej przerwie przyleciałaś z ciepłych krain Mam nadzieje że zagościsz z nami dłużej bo jak pewnie czytałaś na księdzu psy wieszają a to ze kupił sobie nowego laptopa i nie odprowadził tacowego Do kurii Biskup wściekły , a to że komuś szkodzę ot takie bzdety którymi się nie przejmuje .
Pozdrawiam Wszystkich miłej soboty
Też się cieszę Januszu, że Cię tu widzę w humorze takim jak lubię. Po dość znacznych osobistych zawirowaniach wróciłam na foruma łono
Zosieńce mojej kochanej zawdzięczam wiele wsparcia, bez niej byłoby ze mną pewnie gorzej... ale było minęło, nie wszystko złe było, o nie, jest co powspominać na stare, chude lata
Trolla ściskam i pozdrawiam, zostań z nami, bądź ozdobą forum
Ech, czyli o takie odszkodowanie chodzi! Dzięki. A już myślałam, że coś przeoczyłam
Spinka
gość
14-04-2012, 14:39:49

Dobre maniery wynosi sią z domu.Kultury i szanowania innych trzeba się nauczyć.Jest takie powiedzenie.Kto z kim przestaje takim się staje.Widzisz taka jest różnica że ja to ja a nie ona.Tak mi się zdaje że wam się już wszystko miesza.
gość
14-04-2012, 14:51:13

sama postac ksiedza mateusza nie uraga kosciolowi a pan janusz nic nie prezentuje swoja osoba jego dowcip jest prymitywny i beznadziejny bawi chyba tylko idiotow halina

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: