Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
14-04-2012, 15:14:00

Bawisz mnie jak mało kto mała istoto dlatego warto pokazywać tobie świat taki jaki jest bez zasłony którą
ci w domu wpojono .
Zresztą pewnie jeszcze nie wiesz że tylko idioci z idiotami się potrafią bawić czego tobie serdecznie gratuluje i zapraszam do dalszej dyskusji i zabawy
Nadal cie kocham
ks Janusz
Forumowicz
14-04-2012, 15:19:25

Gość 2012-04-14 16:39:49 Dobre maniery wynosi sią z domu.Kultury i szanowania innych trzeba się nauczyć.Jest takie powiedzenie.Kto z kim przestaje takim się staje.Widzisz taka jest różnica że ja to ja a nie ona.Tak mi się zdaje że wam się już wszystko miesza.
Jakiego masz pecha że dom Kultury cie wychowywał a mnie mama ojciec babcia miałem o jedno niebo lepiej jak ty ale cóż tak to już jest jedni maja lepiej drudzy gorzej ale ten dom Kultury kiepski dał tobie przykład
ks Janusz
gość
14-04-2012, 16:55:13

taka jest prawda gonicie od lekarza do lekarza po skierowania na rehabilitacje czy sanatorium i na to macie zdrowie i sily po roznych komisjach zus i o niepelnosprawnosc zeby tylko wydrzec cos dla siebie ciekawi mnie wtedy was nie boli jestescie pelnosprawni byle osiagnac cel to jestecie zdolni tak udawac chorobe jak nic wtedy umieracie z bolu ile osob po wypadku musi czekac w kolejce na rehabilitacje czy sanatorium bo wam nalezy sie a ludzie uczciwi nie maja szans na powrot do zdrowia a przeciesz wina lezy po waszej stronie zaniedbania,brak sportu,lenistwo,ociezaly tryb zycia to wasze grzechy glowne ale wszedzie jestescie pierwsi tak mysle ze dobrze by bylo dac odpowiednim instytucja cynk zeby dokladnie przygladnac wasze sprawy do pracy jestescie chorzy ale po kase to jestecie pierwsi takie osoby u ktorych choroba jest wynikiem zaniedbania powini miec ograniczenia z korzystania z rehabilitacji czy wyjazdow do sanatorium pierwszej kolejnosci osoby ktore ulegly wypadkowi lub doznaly urazu tak jest cala prawda o was ktorzy sami stali na wlasne zadanie sa kalekami .
Forumowicz
14-04-2012, 17:10:06

Trollu ty nadal jesteś kaleką intelektualnym wiesz twej choroby i psychiatrzy nie wyleczą
a
Ja wciąż i niezmiennie cie kocham
ks Janusz
gość
14-04-2012, 17:10:17

No patrzcie, jeden z trolli nie jest bezimienny!!!! Nasza niezłomna obrończyni Kościoła i stanu kapłańskiego to halina -powtarzam za oryginalną pisownią. /nie wiem, kto ją uczył ortografii, pewnie w szkółce niedzielnej się kształciła/. To pewnie tam karmiono ją /jego/ opowieściami o materacach i bzykaniu -ciekawe, ciekawe.
W dodatku nasza halina /nasz halin?/ ma szeroko pojętą specjalizację z psychiatrii, każdemu psychiatryczną łatkę przypnie - byłyżby to obserwacje naoczne, z otoczenia, a może lustra?
Nie bawi cię dowcip pana janusza -pisownia oryginalna, jednakowoż jest postęp, bo janusz to już pan. Trudno, istnieje i taki sposób postrzegania rzczywistości. Pytam, kto ci każe czytać to forum? szukasz rady na kręgosłup czy tropisz niczym inkwizycja przejawy zdroworozsądkowego myslenia?
tu se poczytaj na początek
http://www.humorpage.pl/dzial/dowcipy/6/o_duchowienstwie/
służę większym zbiorem linków
A ten trugi troll - no cóż, bilokacja jednak istnieje
Ja to nazywam rozdwojeniem jazni.
Mnie nauczyli szacunku dla innych własnie w domu rodzinnym. I tam też mi mówiono, że na świecie znajdują się różne indywidua, które nalezy omijac, bo śmierdzą i plują jadem,zaś same niczego sobą nie reprezentują. Gdyby mi przed laty nie wpojono pewnych zasad postępowania, napisałabym, co o was myślę, a słów uważanych powczechnie za obrażliwe znam cały wachlarz.
Ja też was kocham trollu, przytulam nawet i zapraszam na materac
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
14-04-2012, 17:20:34

"taka jest prawda gonicie od lekarza do lekarza po skierowania na rehabilitacje czy sanatorium i na to macie zdrowie i sily po roznych komisjach zus i o niepelnosprawnosc zeby tylko wydrzec cos dla siebie ciekawi mnie wtedy was nie boli jestescie pelnosprawni byle osiagnac cel to jestecie zdolni tak udawac chorobe jak nic wtedy umieracie z bolu ile osob po wypadku musi czekac w kolejce na rehabilitacje czy sanatorium bo wam nalezy sie a ludzie uczciwi nie maja szans na powrot do zdrowia a przeciesz wina lezy po waszej stronie zaniedbania,brak sportu,lenistwo,ociezaly tryb zycia to wasze grzechy glowne ale wszedzie jestescie pierwsi tak mysle ze dobrze by bylo dac odpowiednim instytucja cynk zeby dokladnie przygladnac wasze sprawy do pracy jestescie chorzy ale po kase to jestecie pierwsi takie osoby u ktorych choroba jest wynikiem zaniedbania powini miec ograniczenia z korzystania z rehabilitacji czy wyjazdow do sanatorium pierwszej kolejnosci osoby ktore ulegly wypadkowi lub doznaly urazu tak jest cala prawda o was ktorzy sami stali na wlasne zadanie sa kalekami ."
A co, tir cię sieroto przejechał???? w główkę uderzył? I co, odmówili renty za złamany pazurek i parę guzów?
No to siadaj na tyłku i prowadz ociężałe zycie, to nam dorównasz. Wtedy z pewnością najlepsze miejsca w sanatoriach będa czekały i najwyższą rentę urzędnik ZUS w zębach do domu przyniesie i przy okazji zmieni okład na rozgorączkowanym czółku.
gość
14-04-2012, 17:28:59

Ludzie bez reki czy nogi chcą prawować.Nie żądają żadynch profitów zły los sprwił że ich życie obróciło sie o 100 stopni.Takim ludziom powino się pomagać.Pisać tu na forum to macie zdrowie i wtedy was nie boli kręgosłup szyjny a taka pozycja jest nie wskazana przy chorobie kręgosłupa.To prawda że wiele osób przez błędy jakie robili w swojm życiu doprowadziło się do chorby kręgosłupa.Nadwaga,siedzący tryb życia,brak sportu i wiele innych rzeczy.Prawda że kręgosłup z wiekiem się starzej ale osoby które dbają o siebie ich kręgosłupy są o wiele lepszym stanie nawet wieku 70 lat,wy jesteście starzy już za młodu przez zaniedbania od dzieciństwa wasi rodzice zwalnali was z lekcji wychowania fizycznego pozwalali na siedzący tryb nie sprawdzali waszej podstawy.Jestem za tym żeby prowadzić takim osobą ograniczenia rehabilitacja raz na rok.Sanatorim raz na siedem lat.Wtedy były by równe szanse na rehabilitacje.Dla osób po wypadkach.
gość
14-04-2012, 17:53:57

No nic, tylko ten TIR nie tylko w główkę uderzył, ale i rączkę urwał. Nikt nie zabrania pracować człowiekowi bez ręki albo nogi. Masz pretensje o to, że blokujemy miejsca pracy bezrękim i beznogim, czy przeciwnie, zabieramy im renty? Przecież ci bezręcy i beznodzy chcą pracowac i niech sobie pracują, to o co tu chodzi????????????????????
Nota bene znam kilka osób, które swoje końcówki straciły przez głupotę lub po pijaku. Im się tez należy, bo są po wypadku?
I wreszcie winni naszego stanu się znalezli - nasi rodzice. Zaraz pobiegnę na cmentarz i powiem nagrobkowi, co myslę o niesprawdzaniu mojej postawy.
Co ty miernoto w kazdym calu wiesz o naszym trybie zycia i o przyczynach naszego stanu?
Pilnuj swoich rączek i nóżek, bo główki się nie dało...
Kocham i przytulam wszystkie trolle świata
gość
14-04-2012, 17:55:02

gość... Jestem za tym żeby prowadzić takim osobą ograniczenia rehabilitacja raz na rok.Sanatorim raz na siedem lat.Wtedy były by równe szanse na rehabilitacje.Dla osób po wypadkach.
Czyżby to Pan Jan 70-letni nauczyciel wf-u nas odwiedził? Tyle porad i postulatów, a jeszcze więcej byków, że mianuję cię ministrem zdrowia, a co najmniej doradcą nadzwyczajnym ministerstwa zdr.
To nie moje, ale fajne i b. poetyckie
TROLL
Biega sobie troll po blogach,
już jest na ostatnich nogach.
Tu się wpisze, tam przeszkodzi,
sam już nie wie, gdzie ma wchodzić.
Grzebie w spodniach i w surducie,
komu sprawić nowe plucie?
Pod podłogą i na dachu,
bluzgi śle na wschód i zachód.
Wszędzie szpera, ciągle maca,
przezwycięża w sobie kaca.
Znalazł blogi, jakieś fora,
jadem rzyga wredna zmora.
Coś przynudza, gdzieś świntuszy,
w swoim łajnie brnie po uszy.
Czy to stryjek? Czy to wuj?
Nie, internetowy … !
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Forumowiczka
14-04-2012, 18:28:22

Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Wylew podpajęczynówkowy
Witam piszę bo już tracę nadzieję. Mój tata trafił do szpitala 6 dni temu , okazało się że to wylew podpajeczynkowy , obecnie jest w śpiączce na całe szczęście stan stabilny ale wciąż poważny . Nie oddycha samodzielnie, wykryli u niego genetyczną przypadłość malformacji naczyniowej wiem że na forum za pewne odpowiedzi nie uzyskam i muszę uzbierać się w cierpliwość jednak szukam jakiejkolwiek informacji która sprawi że zacznę wierzyć że wszystko będzie dobrze. Wiem , to bardzo ciężka przypadłość , tata ma 61 lat całe życie żył pracą aż do momentu wylewu . Pomoc na szczęście przyjechała bardzo szybko bo w ciągu godziny tata już był w szpitalu pod opieką . Jutro ma wynik badania szczerze nie pamiętam jakiego bo zbyt dużo informacji i stresu w ostatnich dniach . Cały czas drenowany , lekarze mówią że krwi jest niewiele , więcej płynu rdzeniowego. Błagam Was czy ktoś już kiedyś znał taki przypadek??? :
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
Reklama: