Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
14-04-2012, 10:24:18

www.nszzfsg.org/...grupowego...operacji-chirurgicznych/download
SPINECZKO, to interesująca Cię informacja.
SENSSON, ja mialam trzykrotne blokady po operacjach. Efekt wręcz przeciwny,nasilenie bólu ale to akurat moja indywidualna reakcja.
W blokadach podaje się zwykle leki sterydowe plus miejscowo znieczulające. Działają p.zapalnie,p.obrzękowo,p.bólowo. Jest to działanie objawowe a nie przyczynowe.
JO, wykorzystaj nasze wcześniejsze,niestety przykre doświadczenia wynikające ze swawoli pooperacyjnej.(ponowne operacje)Miałaś rozległy zakres.
Potrzebujesz trochę czasu żeby dojść do normalnego funkcjonowania.Uwierz,to przyjdzie samo w odpwiednim momencie kiedy organizm będzie gotowy.
A póki co pamietaj,że łazienka ma służyć Tobie a nie Ty łazience.Bądź dla siebie DOBRA.
WIELEBNY dopisz mnie do listy ,,fanclubu"
Ja jako ,,miłośniczka operacji" od jutra ponownie w szpitalu.
Radosnego,słonecznego weekendu dla wszystkich Szyjek Z.
gość
14-04-2012, 10:55:46

ludzka glupota nie zna granic czemu ludzie pozwalaja na to zeby robic sobie zarty z osob duchownyh obrazacie sie na slowo kaleka ale to ze osoba nie duchowna podpisuje sie jako ksiadz was nie drazni jestecie obludni wstydu nie macie jestecie jak judasze
Forumowicz
14-04-2012, 11:45:51

Też cię Kocham trollu
ks Janusz
gość
14-04-2012, 12:24:47

Eksperci w leczeniu schorzeń kręgosłupa szyjnego ,a nie wiedzą co to dobre maniery.Chyba wraz operacją utracili dobry smak.Jak można nadużywac wizerunku osoby księdza.Jesteś pozbawiony dobrych obyczajów i taktu.Tylko człowiek prymitywny może tak postępować.Osoby które pozwalają na takie postępowanie też zaliczają się do prymitywów.
gość
14-04-2012, 12:31:51

A jak się ma do tego "Ojciec Mateusz" i inni przebrani w księżowskie szatki? Tez prymitywy??? Jestem sąsiadką plebanii, ktorej proboszcz caly czas chodzi nawalony jak stodoła a w weekendy udaje się na panienki. Taki ksiądz jest twoim przykładem?
to ja, Ania znana jako amadobo
Forumowicz
14-04-2012, 12:38:21

Powiem krótko g...i Trollu oby każdy tak cie kochał jak ja, lubię to aby się z tobą bawić , nie darła byś się gdybym miał mój nick jako rabbi albo pop,muezin to by nie było zabawy tak przynajmniej ktoś ma pretensje. Bo tu nie o ślepą wiarę chodzi a o zwykłego człowieka jakim jest ksiądz i pewnie nic nie lepszy od mojej osoby bo i świeci swoje grzechy mają ale ktoś tak mały jak Ty może się obrażać i z tego powodu mam wyśmienita zabawę pisz dalej ja będę czytał zresztą gdybyś miała ochotę podyskutować odsyłam na stronę http://www.radiomaryja.fora.pl/
ks Janusz
Forumowicz
14-04-2012, 12:41:33

Aniu fajnie Ciebie widzieć że już energicznie wkraczasz do naszego forum widać ze nie tylko ciało wraca do zdrowia ale i Twój duch zawsze pogodny i miły
ks Janusz
gość
14-04-2012, 12:42:14

DROGI TROLLU PO LAZARECIE czy po czym tam jesteś,
niniejszym dołączam du klubu milosników trolla.
niezmiennie bawią mnie te próby wypowiedzenia się w waznych kwestiach i rola obrońcy księży. Bardzo doceniam próby pisania po polsku, nie wychodzi, ale ucz się, trollu.
Jesli chodzi o podszywających sie pod księzy, to czep sie znanych kabareciarzy, bo oni przedstawiają kler jako stado pazernych i debilnych kreatur.
Może wzorem dziadka Antka zacznij tropić spisek antykościelny, tylko koniecznie zdawaj nam tu sprawę ze swoich poszukiwań. Zycie bez ciebie jest takie nudne
A tak nawiasem, podwójnie sie widzi od dyskopatii C8/9. Zrób se tam bubę, a zobaczysz
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
14-04-2012, 12:56:25

Proszę nie karmić trola. Nie karmiony sam zdechnie ;)
Forumowiczka
14-04-2012, 13:06:36

Spinka przepraszam, że tak późno, ale przygotowuję na jutro imprezę urodzinową córce i szaleję w domu z przerwami na odpoczynek.
Dostałam 2000 zł odszkodowania za operację z mojego ubezpieczenia. Do tego coś około 600 zł za rehabilitację poszpitalną (to chyba za ilość dni pierwszego zwolnienia wystawianego przez szpital) i coś 850 zł za pobyt w szpitalu. Mówię z pamięci, mogę się gdzieś o 50 zł pomylić.
Asia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: