Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
22-12-2010, 09:54:29

Witajcie drogie szyjki!
Powinnam czytać forum co chwilę ku przestrodze. Oczywiście mnie nosi- chyba za dobrze się czuję:) Nie mogę wogóle leżeć - chyba najbardziej męczy mnie to, że muszę wszystko mówić mojej rodzince co mają robić, nic własnej inicjatywy. Sama ich rozpuściłam:)
Pozdrawiam Was Świątecznie, życzę radości i dużo zdrówka!!!
Ewa z Przemyśla
gość
22-12-2010, 10:17:03

Wszystkim forumowiczom życzę dużo, dużo zdrowia, pomyślności, Boga, chleba i dobrych gości
Olga
gość
22-12-2010, 19:01:02

Witam wszystkich i tez pragne zlozyc zyczenia swiateczne .Duzo zdrowka milej atmosfery w kazdym domu no i oby nic nie bolalo.Romka
Forumowiczka
22-12-2010, 20:07:18

Witajcie, zaglądam z okazji zbliżających się Świąt. Mam nadzieję, że będzie to magiczny czas. W tym roku liczę na to może bardziej niż zwykle. Ostatnie dwa lata były ciężkie. W 2009 roku operacja, w 2010 utrata pracy i podkopanie wiary w swoją siłę, nie zakończona jeszcze walka w sądzie z ZUSem o przywrócenie świadczenia rehabilitacyjnego. Do tego jeszcze nie najlepsze samopoczucie, dni nie wolne od bólu i ograniczeń. Nawrót choroby nowotworowej mamy.
Bardzo liczę na przesilenie świąteczno - noworoczne. Mam trzy życzenia - zdrowia, miłości i dobrej pracy. Jeśli mogę Was o to prosić - właśnie tego mi życzcie.

Ja z całego serca życzę Wam Wszystkim - cierpiącym lub unoszącym się właśnie na falach pooperacyjnej euforii -

WSZYSTKIEGO RÓŻOWEGO !

To specjalnie z tej okazji zmieniłam wizerunek. Widzicie, jaka cudna choinka?
Niech każdy pod nią znajdzie, czego mu trzeba.

Buziaki,

Spinka
Początkująca
22-12-2010, 21:31:49

Kochane Szyjki życzę Wam pięknych,niezapomnianych Świąt , które przyniosą radość i wzruszenie ale też ukojenie bólu i same optymistyczne myśli.Aby te Święta były tym czym powinny być -odrobiną ciepła w środku zimy , światłem w mroku....Trzymajcie się bezboleśnie Dorota.
Początkująca
22-12-2010, 21:38:18

Witam wszystkie szyjki,

dawno mnie nie bylo,lecz pragne zlozyc Wam wszystkim zyczenia swiateczne.

Milej, radosnej, rodzinnej atmosfery przy choince, koledzie, oplatku w gronie najblizszych, zyczliwych ludzi.
O Was bede myslala z cala pewnoscia, mozecie byc pewni,gdy po przygotowaniach przedswiatecznych i na Pasterce odezwie sie nasz przyjaciel "Ból".

Tak wiec kochani "Do Siego bezbolesnego Roku".

Spinko, Twoja RÓZOWA CHOINKA JEST PO PROSTU.........RÓZOWA !

Znajdz pod nia spelnienie swych trzech zyczen.

Zlota (moze bardziej ruda) rybka Ala.
Początkująca
23-12-2010, 10:58:52

Witam wszystkie szyjki

Wszystkim i każdemu z osobna życzę spokojnych,radosnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych. Oby Święta każdy z Was miał uśmiech na twarzy)). Bogatego Mikołaja i spokoju,a wszystko co boli i złe Was opuściło)). Buziaczki

Aga
Początkująca
23-12-2010, 10:59:23

Witam wszystkie szyjki

Wszystkim i każdemu z osobna życzę spokojnych,radosnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych. Oby w Święta każdy z Was miał uśmiech na twarzy)). Bogatego Mikołaja i spokoju,a wszystko co boli i złe Was opuściło)). Buziaczki

Aga
gość
23-12-2010, 11:21:50

witam wszystkie szyjki no i oczywiście braci krzyżowych.tak nazwaliśmy pacjentów którzy trafili na ostatni operacyjny turnus do łomży.był to 17-18 grudnia 20010.r.czyli jesteśmy na świeżo po zabiegach.w sobotę było 9 zabiegów,sam już w tej chwili nie wiem ile szyjek a ile lędżwi.w niedzielę 7 lub 8 dokładnie nie wiem, bo było straszne zamieszanie.my po zabiegu leżymy ci przed łażą w stresie a tu jeszcze wizyty i odwiedziny ogólny zamęt i totalny chaos.jeżeli znajdzie się ktoś na forum z tego wekendu to chętnie bym prosił o kontakt na pocztę wojtal 4041@ wp.pl .mam tylko tel. do irka z ełku a od pozostałych zapomniałem wziąć.pozdrawiam kolesi z sali tj.adamów, krzyśka i młodego instruktora kulturystyki z pianek.wojtek .wszystkiego naj na święta i nowy rok.omijajcie szpitale i bez bólu .siemka.
gość
23-12-2010, 16:25:30

Na dworze śnieg, w dom choinka,

Na stole opłatek leży,

Łamiąc się nim,

W Bożonarodzeniowe święta,

Składamy sobie szczere życzenia.

Niech, Gwiazda Betlejemska

Wskaże wszystkim drogę,

Miłości , dobroci oraz zrozumienia.

Nowy Rok, niech będzie, obfity i tłusty,

Niech spełnią się wszystkim najskrytsze marzenia.

/ir62/

pozdrawiam, Irek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Reklama: