Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
17-09-2008, 10:21:00

Miałam operację kręgosłupa szyjnego na dwóch poziomach C5-C6-C7 w zeszłym roku w Konstancinie. Operacje szyjnego w STOCER wykonuje się z dojścia przedniego.
Pozdrawiam serdecznie.
Ola07
Początkujący
17-09-2008, 13:57:00

Dziękuję, też myślałem, że to będzie z dojścia przedniego. Ola07 tak elegancko zapytam kto Cię "rżnął" w Konstancinie I jakie wrażenia, jak to wygląda dzisiaj po roku, jak się czujesz.
Paweł
gość
17-09-2008, 14:29:00

Dobrze powiedziane

a kto z was był w Elblągu?mnie tam czeka operacja
gość
17-09-2008, 14:31:00

17-09-2008 o 16:29, gość :
Dobrze powiedziane

a kto z was był w Elblągu?mnie tam czeka operacja
oczywiście nie podpisałam się -Irena
gość
17-09-2008, 17:59:00

Freyd, dr. Baranowski. Obecnie walczę ze skutkami mielopatii szyjnej i problemami neurologicznymi które mi pozostały. Mam dni w miarę, ale i bardzo złe. Nie martw się Freyd, będzie dobrze, będziesz w dobrych rękach. Jak byś chciał jeszcze o coś spytac, pisz. Aha, kołnierz zrób sobie na wymiar w ośrodku zaopatrzenia ortopedycznego, działającego na terenie szpitala ( przy bankomacie w hollu głównym, zejście schodkami, przejście przez podwórko, do drugiej części szpitala). Jest to ważne, bo po operacji spędzisz w nim 2 miesiące non-stop. Później będziesz się odzwyczajał, a to może byc kolejny miesiąc. Potrzebne są dwa, bo gdy jeden zamoczysz w kąpieli, to zmieniasz na suchy. Kołnierz zabierz ze sobą jadąc na operację, wtedy obudzisz się na OIOM we własnym kołnierzu, a nie jakimś szpitalnym. Pozdrawiam. Ola07
Początkujący
17-09-2008, 19:24:00

Ola07 jak miałaś operację w Konstancinie to pewnie gdzieś blisko masz gniazdo (ale nie koniecznie) Mam na myśli, oczywiście jak nie miała byś nic przeciwko jakieś spotkanie. Bo widzę, że b. dużo mógł bym dowiedzięć się od Ciebie. Jeżeli nie masz nic przeciwko to podam Ci mój mail : ekoz2@wp.pl. Będzie po prostu wygodnie porozmawiać. Dziekuję i pozdrawiam Paweł.
Paweł
gość
17-09-2008, 19:26:00

Witam. Jeśli piszecie Konstancin to macie na myśli Konstancin Jeziorna? Pytam bo cały czas zastanawiam się gdzie i do kogo sie udać na wizytę. Muszę przylecieć więc muszę miec już wszystko umówione do końca a ciężko się zdecydować.
creepek
Początkujący
17-09-2008, 20:18:00

Tak creepek Konstancin Jeziorna. Tylko tutaj to tak się nie umówisz na wizytę bez skierowania. Ze skierowaniem powiedzieli mi, że zapisy są pod koniec listopada (na konsultację), a terminy od po Nowym Roku, trzeba to obejść inną drogą. Wiem, że dr. Baranowski jest specjalistą od odcinka szyjnego, więc mnie go polecono. Na wizytę pójdź do niego prywatnie. Jak chcesz to napisz do mnie maila, a tam Ci wszystko napiszę.
Paweł
gość
17-09-2008, 21:44:00

Podaj proszę swój meil bo nie wiem jak go znaleźć. Dziękuję
creepek
gość
18-09-2008, 07:06:00

11-09-2008 o 15:57, gość :
Witam.Dorotko czy dzwoniłaś w sprawie terminu do sekretarki ,czy w ogóle masz nr.telefonu do Gdańska.Jeśli nie podam ale na @.Grażyna
Grazynko,dzwonilam,dowiedzialam sie ,ze do konca pazdziernika bede zoperowana.Moze byc szybciej,ale nie musi.A lekarz nie powinien byl wprowadzac mnie w blad. A juz sie balam,ze moze zle zapisali moj nr telefonu.Pozdrawiam.Dorota

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: