Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
15-02-2010, 17:53:35

Oj Irek zapewne znasz przysłowie ta krowa która dużo ryczy mało mleka daje i tak też z wczorajszym opilstwem moim buło dobry tramalek 30 kropli i jazda figurowa na lodzie

42 -dwu latku bezimienny decyzja o operacji spoczywa na nas w własnym zakresie wszystko jest uzależnione od Twojego samopoczucia i objawów neurologicznych sam rezonans nie jest wykładnią i wskazaniem na zabieg operacyjny czasami ludzie żyją latami w wielkiej niewiedzy że coś takiego dzieje się w ich kręgosłupie lecz w Twoim przypadku coś musiało Ciebie skłonić że zrobiłeś sobie rezonans ? czy jest to decyzja jednego lekarza czy wielu lekarzy różnych specjalności takich ja neurolog neurochirurg rehabilitant ortopeda _ traumatolog. Lecz decyzja jest w Twoich rekach Pozdrawiam Janusz
Początkująca
15-02-2010, 19:16:00

Do Doroty/Dorek

Piszę w imieniu Joli z Olsztyna, która w tej chwili nie ma jeszcze siły siedzieć przy komputerze. Kilka dni temu wróciła do domu po operacji kręgosłupa szyjnego. Operował ją dr Niedźwiedzki, o którego się pytałaś. Jola jest obolała, ale zadowolona. Jeśli interesują Cię szczegóły to podaję (za zgodą Joli) jej gg 4159204.

Pozdrawiam Dorota
Forumowiczka
15-02-2010, 21:02:55

krak62 2010-02-14 14:56:06 Spinko, radził bym Tobie co do tych papierków dowiedzieć się u samego źródła. Widzę piękne kwiaty na Twoim avatarze, dlaczego nie róże. Zapraszam na swój profil tam jest kilka fotek róż.

Dowiedziałam się, potrzebne jest zaswiadczenie o stanie zdrowia i wniosek o świadczenie rehabilitacyjne (ale tylko czesc, którą ja wypełniam, pracodawca ponownie nie wypełnia. Można też załączyć ksero nowych badan czy zaswiadczen o rehabilitacji ale niekoniecznie bo można to również dostarczyć na komisję.

A te piękne kwiaty to tulipany. Jakoś ich przy~tulna natura bardziej mi odpowiada ostatnio niż kolczasta róż .

Renata, próbowałam się do Ciebie dziś dodzwonić... wyłączyłaś komórkę na dłużej czy tylko na chwilkę?
Wtajemniczona
17-02-2010, 07:16:10

Spinko, nie wyłączam komórki

Wpadłam powiedzieć Wam "do poklikania", bo właśnie ruszam do Konstancina :P:P
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Początkująca
17-02-2010, 12:38:00

Witam
Tatiano cieszę się, że już jesteś w domku. Pamiętaj, żeby odpoczywać i nabierać sił. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia:P:P:P
Od 9 marca wracam do pracy. Nie wiem jak to będzie, bo mam pracę przy komputerze. Myślę, że takie oderwanie się od rzeczywistości przyniesie mi pozytywny skutek.
Pozdrowionka dla Szyjek:):D:P:P
Ela z Legionowa
Wtajemniczona
17-02-2010, 22:08:36

Witam wszystkich tak szybciutko, dostałam skierowanie do sanatorium -Świeradów _Czerniawa, więc będę deptać po ścieżkach przetartych przez Dorotę
Termin 28.04-19.05
Jeszcze jedna wiadomość , prawdopodobnie nie będę mogła być na spotkaniu szyjek planowanym na 06.03 ponieważ dostałam wstępną informację ,że będzie szkolenie z nadzoru zewnętrznego na którym , muszę być.
Same musicie zadecydować czy przenosimy spotkanie, czy spotykacie się bez mojej osoby
ADA
gość
18-02-2010, 11:05:53

Witam wszystkich mam na imię Gabi jestem z szczecina mam do was prośbę jestem po operacji kręgów szyjnych c4c5c6 i stabilizacji m-trzonowej .Zrobiono mi rtg i wyszło mi kątowe wygięcie kręgosłupa ku tyłowi na tej wysokosci .Proszę was o pomoc co to znaczy . Pozdrawiam Gabi
Wtajemniczona
19-02-2010, 12:40:33

Straszna cisza na forum................czyżby wszyscy odśnieżali
Początkująca
19-02-2010, 14:58:38

Cieszę się, że będziesz Ado deptać w tak fajnym terminie i tak uroczym miejscu. Pozdrowionka:P:P:P
Ela z Legionowa
Początkująca
19-02-2010, 15:01:10

Jeśli chodzi o spotkanie to może 7 marca? nie wiem jak inne szyjki?:):):):)
Ela z Legionowa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: