Jestem 4 dni po operacji. Mam takie jak by skurcze w.kaltce piersiowej w mostku. Czy ktoś tak miał. Są co jakiś czas może to od intubacji ale mnie to martwi. Ponadto jak leżę na boku i łykam sline właśnie w tym miejscu w mostku czuje ból.
gość 07-11-2021, 23:24:04
Witam,
Czekam na zabieg usunięcia przepukliny c5/c6. Mam mieć bezwzględna operacje stenoza 9mm. Od dwóch lat mam fascykulacje mięśni i odruchy wygórowane , a od 2 miesięcy doszły prądy w nogach i rękach, ból karku i głowy, zawroty, gula przy przełykaniu, czuję jak włosy na nogach się elektryzują, mrowienie w kroczu . Wg Rm nie ma mielopatii, ale resztę objawów podobna, co myślicie? Przemek
gość 07-11-2021, 23:24:04. Czy po operacji przeszły objawy???
Witam,
Czekam na zabieg usunięcia przepukliny c5/c6. Mam mieć bezwzględna operacje stenoza 9mm. Od dwóch lat mam fascykulacje mięśni i odruchy wygórowane , a od 2 miesięcy doszły prądy w nogach i rękach, ból karku i głowy, zawroty, gula przy przełykaniu, czuję jak włosy na nogach się elektryzują, mrowienie w kroczu . Wg Rm nie ma mielopatii, ale resztę objawów podobna, co myślicie? Przemek
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.