Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
04-04-2023, 06:29:13

Halinko kika tak ze smarowaniem blizny to po zdjęciu szwów no i masaż ważny właśnie żeby nie było zgrubień 😀
Początkująca
04-04-2023, 06:37:00

Witam dziewczynki
Tak przeglądam wpisy I wstawiacie zdjęcia
A ja jestem gamoń i nie umiem wstawić.
Ja mam cięcie pionowe i chciałam wstawić przed zagojeniem i teraz prawie 6 miesięcy po operacji.
Jak to zrobić??????🤭
Wtajemniczona
04-04-2023, 06:56:32

andzia1989andzia 2023-04-03 20:19:23
Kurcze nie mam zdjęcia przed zdjęciem szwów ale mam po

Kupiłam również krem na blizny może dla tego tak ładnie wygląda twoja szyjka Halinko też będzie pięknie wyglądać jak się wszystko wygoi dopiero tydzień minął pamiętajcie szyjki o masaż blizny i smarowanie dużo pomaga i błagam nie forsujcie się ja 2 tygodnie po operacji odkurzyłam mieszkanie i bol był koszmarny co do kołnierza to ja dostałam przy wyjściu ze szpitala sztywny nosiłam cała dobę ściągałam tylko do kompieli mam miękki który kupiłam przed operacja i czasem jak dopadnie mnie mocny bol zakładam aby odciążyć
Piękny gryzmołek, taki malutki 😊
Wtajemniczona
04-04-2023, 06:58:20

Zumba123 2023-04-04 08:37:00
Witam dziewczynki
Ja mam cięcie pionowe i chciałam wstawić przed zagojeniem i teraz prawie 6 miesięcy po operacji.
Jak to zrobić??????🤭
Zumba ja zmniejszyłam mocno, tak żeby zmieścić się w tych wymaganiach podanych dotyczących wielkości zdjęcia.
Początkująca
04-04-2023, 06:59:13

Zumba123 2023-04-04 08:37:00
Witam dziewczynki
Jak to zrobić??????🤭
A jak sie czujesz po operacji (po tych 6 miesiacach)?
Wtajemniczona
04-04-2023, 06:59:37

andzia1989andzia 2023-04-04 08:29:13
Halinko kika tak ze smarowaniem blizny to po zdjęciu szwów no i masaż ważny właśnie żeby nie było zgrubień 😀
A ten masaż to gdzie? Tzn rany?
Wtajemniczona
04-04-2023, 07:01:15

andzia1989andzia 2023-04-03 12:27:28

Moja blizna 2m po
Ale ładniusia, nic nie widać 😊
Wtajemniczona
04-04-2023, 07:02:54

Halina1967 2023-04-03 20:01:39
Wiecie, ja w nocy tez za cholerę spać nie umiem. Rozgrzewam sobie takim kołnierzem kark i plecy jest mega przyjemnie, wtulam się na bok i tak udaje mi się przespać 3-4 h i koniec 😡poxniej nad ranem znowu rozgrzeje i coś się prześpie , dziś byłam na dłuższym spacerze i dziś jest tydzień jak jestem już po wiec do przodu 💪
Do przodu Halinka,
ja też *** codziennie na spacerki (no chyba, że pada) 🤣
Wtajemniczona
04-04-2023, 07:03:58

Eeeee tam nie było bluźnierstwa przecież 😉
Forumowiczka
04-04-2023, 07:04:34

Kika05 2023-04-03 21:26:30
Halina1967 2023-04-03 20:01:39
Wiecie, ja w nocy tez za cholerę spać nie umiem. Rozgrzewam sobie takim kołnierzem kark i plecy jest mega przyjemnie, wtulam się na bok i tak udaje mi się przespać 3-4 h i koniec 😡poxniej nad ranem znowu rozgrzeje i coś się prześpie , dziś byłam na dłuższym spacerze i dziś jest tydzień jak jestem już po wiec do przodu 💪
Halinko jaki to kołnierz rozgrzewający posiadasz?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: