Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
03-04-2023, 18:01:39

Wiecie, ja w nocy tez za cholerę spać nie umiem. Rozgrzewam sobie takim kołnierzem kark i plecy jest mega przyjemnie, wtulam się na bok i tak udaje mi się przespać 3-4 h i koniec 😡poxniej nad ranem znowu rozgrzeje i coś się prześpie , dziś byłam na dłuższym spacerze i dziś jest tydzień jak jestem już po wiec do przodu 💪
Forumowiczka
03-04-2023, 18:02:43

Kika05 2023-04-03 08:44:45
O dzięki właśnie czuje się bezpieczniej. Mówiłaś, że masz szwy Halinko, a ja mam ranę klejoną. To znaczy od środka zszyta, a na zewnątrz klejona.
Forumowiczka
03-04-2023, 18:03:51

Kurde super masz, w środę ściągnę szwy to wrzucę zdjęcie
Forumowiczka
03-04-2023, 18:05:56

andzia1989andzia 2023-04-03 12:27:28

Moja blizna 2m po
Forumowiczka
03-04-2023, 18:06:51

Piękna szyjka 😀👍
Początkująca
03-04-2023, 18:19:23

Kurcze nie mam zdjęcia przed zdjęciem szwów ale mam po

Kupiłam również krem na blizny może dla tego tak ładnie wygląda twoja szyjka Halinko też będzie pięknie wyglądać jak się wszystko wygoi dopiero tydzień minął pamiętajcie szyjki o masaż blizny i smarowanie dużo pomaga i błagam nie forsujcie się ja 2 tygodnie po operacji odkurzyłam mieszkanie i bol był koszmarny co do kołnierza to ja dostałam przy wyjściu ze szpitala sztywny nosiłam cała dobę ściągałam tylko do kompieli mam miękki który kupiłam przed operacja i czasem jak dopadnie mnie mocny bol zakładam aby odciążyć
Początkująca
03-04-2023, 19:25:18

Ooo fajnie dziewczyny. Ślicznie się goją te ranki, moja narazie taka gruba brzydka bleee, ale spokojnie czekam.
Początkująca
03-04-2023, 19:26:30

Halina1967 2023-04-03 20:01:39
Wiecie, ja w nocy tez za cholerę spać nie umiem. Rozgrzewam sobie takim kołnierzem kark i plecy jest mega przyjemnie, wtulam się na bok i tak udaje mi się przespać 3-4 h i koniec 😡poxniej nad ranem znowu rozgrzeje i coś się prześpie , dziś byłam na dłuższym spacerze i dziś jest tydzień jak jestem już po wiec do przodu 💪
Halinko jaki to kołnierz rozgrzewający posiadasz?
Forumowiczka
03-04-2023, 23:44:16

andzia1989andzia 2023-04-03 20:19:23
Kurcze nie mam zdjęcia przed zdjęciem szwów ale mam po

Kupiłam również krem na blizny może dla tego tak ładnie wygląda twoja szyjka Halinko też będzie pięknie wyglądać jak się wszystko wygoi dopiero tydzień minął pamiętajcie szyjki o masaż blizny i smarowanie dużo pomaga i błagam nie forsujcie się ja 2 tygodnie po operacji odkurzyłam mieszkanie i bol był koszmarny co do kołnierza to ja dostałam przy wyjściu ze szpitala sztywny nosiłam cała dobę ściągałam tylko do kompieli mam miękki który kupiłam przed operacja i czasem jak dopadnie mnie mocny bol zakładam aby odciążyć
Forumowiczka
03-04-2023, 23:48:55

Andzia, myśle, ze smarowanie blizny u mnie się dopiero zacznie jak zdejmę szwy, napewno nie będzie zaraz tak pięknie, ale ważne aby zdrowo było. Myśle, ze z tym forsowaniem masz racje, tylko ja się teraz muszę tego nauczyć, korzystać z pomocy innych 🥰

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama: