Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
03-04-2023, 07:37:55

Florentynka, a jak sie czujesz?
Ja ciagle szukam dodatkowych neurochirurgów by potwierdzic czy faktycznie w moim przypadku potrzebna jest operacja... A Jak juz potrzebna bedzie jaki szpital wybrac...
Bo z jednej strony widze ile osob tutaj mialo operacje - ale tez kogo nie pytam (przyjaciolka pielegniarka, kolezanka fizjoterapeutka) - operacja to ostatnecznosc i lepiej by bylo inaczej temu zaradzic ... ale wiadomo one tez nie sa neurochirurgami ...
Pozdrawiam Was ... Chyba zagoszcze tutaj u Was tez na dluzej
W srode jade do szpitala tez - Pan Doktor ma mnie przyjac zeby spokojnie przekazac mi wszystkie potrzebne informacje ... pokazac im jak wyglada implant na czym bedzie polegala operacja oraz odpowiedziec na wszystkie moje pytania...
Pozdrawiam
Wtajemniczona
03-04-2023, 07:38:31

Kika05 2023-04-03 09:32:18
Florentynka ja też mam takie zgrubienie tylko bez szwów , a ciągnie dziś mnie bardzo i swędzi. A dziewczyny ja w sobotę też karpatkę se strzeliłam i też miałam cykora czy nie przesadzam heheh
Widzę, że Wszystkich na ciasto wzięło 🤣
A swędzi bo się goi, to dobrze 😁
Wtajemniczona
03-04-2023, 07:41:15

Judytka27 2023-04-03 09:37:55
Ja ciagle szukam dodatkowych neurochirurgów by potwierdzic czy faktycznie w moim przypadku potrzebna jest operacja... A Jak juz potrzebna bedzie jaki szpital wybrac...
Bo z jednej strony widze ile osob tutaj mialo operacje - ale tez kogo nie pytam (przyjaciolka pielegniarka, kolezanka fizjoterapeutka) - operacja to ostatnecznosc i lepiej by bylo inaczej temu zaradzic ... ale wiadomo one tez nie sa neurochirurgami ...
W srode jade do szpitala tez - Pan Doktor ma mnie przyjac zeby spokojnie przekazac mi wszystkie potrzebne informacje ... pokazac im jak wyglada implant na czym bedzie polegala operacja oraz odpowiedziec na wszystkie moje pytania...
Pozdrawiam
Bardzo dobrze się czuję 😁 jedyne co mi dolega to spanie w nocy, no ni cholery nie mogę się ułożyć, w każdej pozycji boli. Próbowałam patentu Hamer i też mi nie dobrze z nim 😏 ale myślę, że w końcu coś wymyślę z tym spaniem albo zacznę spać na siedząco 🤣
Wtajemniczona
03-04-2023, 07:43:03

Judytka, jak już Ci potwierdzą, że trzeba to trzeba, myślę że nie ma co dalej boksować się z własnymi myślami tylko zacząć działać 😁
Początkująca
03-04-2023, 07:47:47

Flotentynka, no wiem wiem :(
Ale myslicie ze warto chyba najpierw przed jeszcze zasiegnac opini innych neurochirurgow?
Z tym ktorym rozmawialam online (bo to byla online wizyta) - bardzo sympatyczny i wyrozumialy byl naprawde bylam pod wrazeniem.
Byla to wizyta prywatna ale odrazu wypisal mi skierowanie na oddzial (z mozliwoscia wybrania szpitala), poprosil mnie zeby mimo wszystko przyjechala w srode do niego do szpitala (ze juz mnie przyjmie na NFZ) i ze mi wszystko przekaze jeszcze raz oraz wiadomo tez chce zobacyzc w jakiej kondycji jestem obecnie teraz....
Początkująca
03-04-2023, 07:54:38

bez tego diabelka tam obok wiem wiem hahaha myslalam ze jak uzyje '':'' oraz ''('' wyjdzie smutna minka hahha a tutaj nie ...
czlowiek cale zycie sie uczy
Początkująca
03-04-2023, 10:14:16

Florentynko ja mogłam mieć 2 tygodnie po wyjściu ze szpitala ale lekarz zabronił 2 miesiące po zaczęłam
Początkująca
03-04-2023, 10:27:28

Moja blizna 2m po
gość
03-04-2023, 15:48:27

judyta zabraklo literki "T " w ostatnim zdaniu hi hi hi
Forumowiczka
03-04-2023, 17:55:17

Florentynka 2023-04-03 09:41:15
Judytka27 2023-04-03 09:37:55
Pozdrawiam
Bardzo dobrze się czuję 😁 jedyne co mi dolega to spanie w nocy, no ni cholery nie mogę się ułożyć, w każdej pozycji boli. Próbowałam patentu Hamer i też mi nie dobrze z nim 😏 ale myślę, że w końcu coś wymyślę z tym spaniem albo zacznę spać na siedząco 🤣

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: