agnieszka197311 2021-08-31 19:41:07
Judyta, napisz proszę coś więcej o operacji i o tym zaraz po. Ile poziomów masz zrobione, jak zniosłaś etc. No i kto Cię operował, czy objawy przed były bardzo dokuczliwe?..Ja ma razie odwołałam swój zabieg, po nowym roku ustalę coś, teraz miałam na koniec września ale tak po ludzku za bardzo się bałam..
Miałam operację na trzech poziomach L3-L4,
L4-L5, L5-S1. Zabieg mialm wykonany w Poniatowej w woj lubelskim. Lekarz z Lublina Piotr Kamieniak z bardzo dobrymi opiniami, konkretny. Ja cierpiałam od wielu lat a dwa ostatnie lata, nie mogłam spokojnie spać bo ból nie pozwalał. Po wysiłku czy dłuższym spacerze po prostu musiałam się położyć. Nie mogłam wybrać się na większe zakupy bo po godzinie chodzenia tylko się położyć na środku marketu. Także rwa promieniujaca do pośladka i nogi podczas siedzenia i zaburzenie czucia w boczno- tylnej części lewego uda. Po operacji jest ból ale nie będę Cię straszyć bo zrezygnujesz, a warto trochę jeszcze pocierpieć żeby później było dobrze. Ja już czuję się lepiej, w piątek mam zdjęcie szwów. Dtaram się chodzić ile dam rady a daję coraz więcej. Za miesiąc kontrola u operatora i rehabilitacja.
Judyta