Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-10-2009, 11:36:16

hihi, Januszku....widze, ze ozyles!!!
ja wcale nie chce, zebys mi pomagal w sensie medycznym...bo nie ma na to rady....ale, zebys czasami wirtualnie napil sie ze mna winka mszalnego!!!!!

Winko mszalne lepsze niz mydokalm...sprawdzilam wiele razy.

A co do mnie to...albo do piachu, albo do roboty i tyle....no, chyba ze jais cud zadzila!!!!

WIEC WOLE POKI MOGE JAKOS TAM SIE CIESZYC CZYM SIE DA.....
gość
01-10-2009, 11:45:36

:- JA ALKOHOLU NIE BIORĘ DO UST PIJE RAZ NA 20 LAT A DOBRZE PO SAME BRZEGI A POTEM NASTĘPNE 20 PAMIĘTAM CO TO ZNACZY CHOROBA JASIA WĘDROWNICZKA ,ALE TO ŻART WINO NIESTETY TYLKO DO MSZY WOLE NAPÓJ BOGÓW
gość
01-10-2009, 11:53:49

Słuchaj Tamaro do piachu pójdziemy wszyscy bez wyjątku może część sie da spalić a ja osobiście będę żył 195 lat tylko prezesowi ZUS-u na złość i błagam tylko nie do mauzoleum tak jak Lenina bo Janusz wiecznie żywy -nie prawda on sobie tam leży i ma gdzieś wszystko co sie w około niego dzieje
gość
01-10-2009, 11:54:40

Picie to jest życie!! Ja niestety piję tylko trzy razy w roku: dni powszednie, niedzielę i święta. Bardzo lubię alkohole o małej zawartości alkoholu, zimne piwo

Irek
gość
01-10-2009, 12:16:29

Janusz, zapytałeś co nawywijałam z rwą? Otóż...NIC, dorwała mnie jeszcze jak byłam w kołnierzu teraz, od tygodnia w domciu chodzę bez Campa i nawala mnie jak przed operacją.
Od poniedziałku rehabilituję się na oddziale dziennym w Inst. Reumatologii, są tam (podobno) nieźli rehabilitanci i mam nadzieję,że potraktują mnie poważniej niż mój pan dr na Szaserów, że dadzą wskazówki co robić, bo takowych nie dostałam po operacji
Reasumując operacja została wykonana dobrze, ale co dalej??? Zaczynam podejrzewać, że w Szpitalu Bródnowskim opieka pooperacyjna jest lepsza
W przyszłym tygodniu jadę na konsultację do CKiR w Konstancinie...zobaczymy co tam wskóram

A teraz lecę robić sobie fotkę (KONTROLNĄ!!!) mojej pokrojonej szyjki

Przesyłam z wiatrem ciepłe pozdrowienia dla wszystkich zasypanych śniegiem, podłamanych, pijących i tych, co nie mogą!!!

Renata
gość
01-10-2009, 12:39:08

Irek to mówisz jak ja bo ja z jedzeniem tak mam jem tylko raz dziennie

jak zacznę rano kończe wieczorem
gość
01-10-2009, 13:32:34

A ja sie zastanawiam czy nie zmieszać używek, to znaczy po melobaxie nie poprawić Aulinem.
Kurczę, zaczynam żałować, że grymasiłam i nie poszłam do wrocławskiej mordowni. Tam mnie chcieli brać na drugi dzień po konsultacji, a tu... W końcu sie nerwicy sytuacyjnej dorobię, bo na każdy dzwonek komórki podskakuję jak oparzona. Dziecko pojechało uczyć się pilnie i nawet nie ma mi kto ciasteczek upiec, sama sie boję. "Nie mam" lewej ręki i dostałam zakaz zbliżania się do krajalnicy, piekarnika i innych morderczych urządzeń.
Z nerwów zaczęłam haftować świateczne kartki, póki co na Boże Narodzenie, ale jak mnie nie zawołaja wkrótce, to może i Wielkanoc obskoczę
gość
01-10-2009, 13:46:16

Witam raz jeszcze :)
wiem że u was zawsze dostane porade i dobre słowo.
Wiec chciałam jeszcze zapytac czy sie może orientujecie.
Moj maż juz po operacji ,złozyli mu noge slrubami i własnie w tym problem czy przy wykonywaniu rezonansu magn.sruby te nie spowoduja jakis zakłocen ? Bo wiem że nie można miec przy sobie zadnego metalu.....
Cholercia następny problem.....
Pozdrawiam Monika
gość
01-10-2009, 13:59:49

Moniko, chyba rzezywiście ze śrubami mogą nie chcieć zrobic rezonansu. A swoja drogą chyba bardzo wielu z nas ma metalowe plomby w zębach i to jakos nie przeszkadza. Mogą zaproponować zrobienie tomografii, mniej miarodajnej od MRI, lecz lepszej niż zwykłe rtg.
gość
01-10-2009, 14:21:06

Moniko najlepiej gdy zadzwonisz do rezonansu na wypisie z szpitala tam jest napisane jakie śruby są wstawione i powiedzą tobie czy wykonają rezonans ja mam też śruby w odcinku szyjnym i płytę tytanową i normalnie mam wykonywany rezonans

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: