Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
27-06-2019, 22:01:40

Dziękuję za odpowiedz Zosiu.
G.
gość
28-06-2019, 12:10:34

Dzień dobry witam serdecznie wszystkie Szyjki 😘
Dziś złożyłam dokumenty o stopień niepełnosprawności ,czas oczekiwania na komisję ok miesiąca. Zobaczymy co będzie czy przyznają czy nie ,może było uzdrowienie i kręgosłup dorósł 😂 Ręka dalej drętwieje kciuk też drętwy od przed operacji .Nie wiem czemu ale odczuwam ból w miejscu cięcia ,szrama pobolewa ,ciągnie i jest czasami zaczerwienieniona Czy ktoś z operowanych Szyjek też tak odczuwa ? Od jakiegoś czasu odczuwam też ból w tylnej części szyji podczas skrętu .Wiem że już człowiek po operacji nigdy nie będzie tak sprawny jak kiedyś ale .....
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkim dużo zdrówka 😘
Forumowicz
28-06-2019, 13:49:51

Renato.
Ja dziś jestem równe 3 tygodnie po zabiegu. Zawsze coś wyskoczy ale najbardziej bolą mnie "krzyże" tj. pod łopatkami, boli szyja z tyłu, boli głowa (czasami ale to jest mały ból). Rana swędzi ale na to bardzo dobrze pomaga srebro koloidalne w płynie.ma w sobie jakieś nanocząsteczki. ( już pisałem) Rana nie tylko się wspaniale goi ale jest mniej zaczerwiona.
gość
28-06-2019, 15:01:50

kawo witaj
Czytałam ten post co pisałeś o tym sreberku, będę chyba musiała zakupić sobie .
Ja już jestem 8 miesięcy po operacji i do tej pory było ok , nie odczuwałam żadnego bólu.
Może to być też związane z powrotem do pracy którą do lekkiej nie należy (pracuję w hipermarkecie ) stanie w dziwnej pozycji ,dźwignie ,schylanie ,myślę że to jest też powodem .
kawo zdrówka życzę 😘
gość
28-06-2019, 19:17:56

Mam pytanie do osob ktorzy maja zwezenie kanału kregowego 8mm uniknął operacji ??
Forumowicz
28-06-2019, 19:39:22

renata071173 2019-06-28 17:01:50
kawo witaj
.... pracy którą do lekkiej nie należy (pracuję w hipermarkecie ) stanie w dziwnej pozycji ,dźwignie ,schylanie ,myślę że to jest też powodem .kawo zdrówka życzę 😘
Ja mam zajęcie przy komputerze ( własny biznes) czyli pracuje kiedy chcę. W ciszy i spokoju. Można powiedzieć, że warunki idealne ale i tak zawsze coś doskwiera.
Trzeba chyba po prostu swoje odcierpieć i tak też się do tego nastawiam.
W przyszłym tygodniu idę do lekarza rehabilitacji - zobaczę jakie zabiegi mi przypisze.
PS
aby było weselej to skierowanie do tego lekarza rehabilitacji zaniosłem w tamtym roku i zupełnie o tym zapomniałem. Zaniosłem gdy o operacji kręgosłupa nawet nie myślałem.
Raptem miesiąc temu jest telefon od tej rehabilitacji abym się zgłosił. Miałem się zgłosić w poniedziałek 3 czerwca - na ten sam dzień miałem skierowanie do szpitala.
Uzgodniłem, że dam znać jak będę już po zabiegu. Jest przyszły tydzień. Nie wiem tylko czy opis w tym skierowaniu będzie jeszcze aktualny.
gość
29-06-2019, 16:18:07

Mam 9 mm I jeszcze czas do operacji. To nie jest miarodajne bo mri robi sie w stanie spoczynku...
gość
29-06-2019, 17:51:30

nie jest, jednak można z tego wyjść bez operacji
gość
29-06-2019, 18:47:26

Gość
nie jest, jednak można z tego wyjść bez operacji Mi neurochirurg powiedział że taka stenoze trzeba operować Już sama nie wiem ...
gość
30-06-2019, 07:47:19

Mi powiedzial... po rehabilitacji do rozwazenia operacja I tyle badz czlowieku madry

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: