Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-07-2019, 12:31:05

A tak poza tym, piszesz "początki zmian zwyrodnieniowych". Dlaczego takiego czegoś nie zamieszczają w opisie, twierdząc "Obraz kręgosłupa prawidłowy". Nie mogę się doczekać rehabilitacji. Mam dyskopatów w rodzinie i wiem co to za choroba, tyle tylko, że oni nabawili się tego dzwiganiem...Zawsze tego unikałem a jeżeli już to stosowałem prawidłowe ustawienie kręgosłupa....w życiu nie pomyślałem, że pochylanie głowy prowadzi do dyskopatii...
Forumowicz
05-07-2019, 13:04:04

Gościu ( co zamieścił RTG kręgosłupa).
Kręgosłup szyjny masz w stanie na + 6 inne badania też bardzo dobre. Jednak czujesz, że masz chorobę.
Moim zdaniem ................ rzuć to wszytko i wyjedź na tydzień w Bieszczady.
Odpocznij, zwolnij tryb życia.
gość
05-07-2019, 13:09:46

pochylenie głowy niszczy krążki, robi szkodę w stawach i naciąga mięsnie..
wiem coś o tym,,,
ale ciesz się nie jest jeszcze tragicznie choć objawy są "niemiłe"
gość
05-07-2019, 17:06:21

Teraz już wiem...Mam nadzieje, że rehabilitacja coś pomoże. Mimo takiego zdjęcia mam: rozmazany obraz/ światłowstręt, bóle powierzchniowe wkoło czoła, dziwne czucie w lewej ręce...poza tym nic więcej...leżenie na wałku jakoś pomaga...Dlatego wnioskuje, że to szyja...teraz chodze jak z tyczką na plecach...
gość
05-07-2019, 19:30:28

Na poczatku I mnie byl bol glowy staly, przewlekly nasilajacy sie w trakcie pracy. Potem uczucie jakby tracenia oddechu, prady wdluz kregoslupa, szumy w uszach, uczucie duszenia, dretwienie ucha, twarzy. Potem zaburzenia rownowagi, dretwienie rak a nawet nog. Coz objawy sie zmienialy... do tego slabisc rak I nog. Rehabilitacja pomoze na pewno ...
gość
05-07-2019, 20:20:59

Witam ,na forum posiadam bardzo zaawansowaną dyskopatie kręgosłupa szyjnego bole glowy oczu ,a najbardziej pisze tutaj bo zastanawia mnie czy dyskopatia może dawać takie obiawy jak u mnie Bole od szyi do stóp co dziennie jakbym dzwigała worki z ziemniakami jestem tak zbolała że uprzyksza mi w codziennym funkcjonowaniu proszę was kochani o wypowiedź bo już nie potrafię tak żyć.
gość
05-07-2019, 20:27:33

Tak to jest... wiem po pisze. Zyje z tym ponad 3lata...
gość
05-07-2019, 20:29:08

Dodam jeszcze że myślałam że to romatyzm ale wyniki są dobre .... Proszę was pomóżcie mi .
gość
05-07-2019, 20:30:54

Rehabilitacja trwala kilka miesiecy postep bardzo powolny rezultat sredni
gość
05-07-2019, 20:32:02

Jak radzicie sobie z takim bólem? Jestem tak zbolała cała że nie raz mam już myśli może to nowotwór. Życie moje to codzienna walka z bólem

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: