Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
11-10-2018, 09:40:44

Gość 2018-10-01 20:15:05
Witam, trzy tygodnie temu byłam operowana przez dr Wojciecha Białowąsa w Konstancinie w Stocerze. Dr Białowąsa polecam z czystym sumieniem, Po operacji na drugi dzień byłam pionizowana, a na trzeci w bardzo dobrej formie wypisana do domu. Ordynatorem w STOCERZE jest dr Baranowski, to ten sam zespół i tak ze ma bardzo dobre opinie. Gdyby nie to, że miałam wybór być może trafiłabym na stół do dr Mandata (uzgodniony termin operacji na listopad 2018) wybrałam dr W.Białowąsa i nie żałuję. Prawdopodobnie czeka mnie kolejna oracja (dwie mniejsze przepukliny jeszcze nie do operacji) na pewno zgłoszę się do dr W.Białowąsa. W razie pytań chętnie odpowiem.
Małgorzata
bardzo proszę powiedzieć jaki implant był wstawiony i kontakt do tego doktora
gość
11-10-2018, 10:09:52

Gość 2018-10-11 11:40:44
Gość 2018-10-01 20:15:05
Witam, trzy tygodnie temu byłam operowana przez dr Wojciecha Białowąsa w Konstancinie w Stocerze. Dr Białowąsa polecam z czystym sumieniem, Po operacji na drugi dzień byłam pionizowana, a na trzeci w bardzo dobrej formie wypisana do domu. Ordynatorem w STOCERZE jest dr Baranowski, to ten sam zespół i tak ze ma bardzo dobre opinie. Gdyby nie to, że miałam wybór być może trafiłabym na stół do dr Mandata (uzgodniony termin operacji na listopad 2018) wybrałam dr W.Białowąsa i nie żałuję. Prawdopodobnie czeka mnie kolejna oracja (dwie mniejsze przepukliny jeszcze nie do operacji) na pewno zgłoszę się do dr W.Białowąsa. W razie pytań chętnie odpowiem.
Małgorzata
bardzo proszę powiedzieć jaki implant był wstawiony i kontakt do tego doktora
gość
11-10-2018, 10:13:00

Witam,
Nie wiem czy to jest nazwa implantu, ale w karcie informacyjnej przy zastosowanym leczeniu pojawia się nazwa SOLIS. To chyba nazwa implantu.
kontakt do dr Wojciecha Białowąsa
http://achillesmed.pl/specjali%C5%9Bci/
gość
11-10-2018, 15:20:03

Cześć,
Jestem w podobnej sytuacji. Jak potoczyły się twoje sprawy?
gość
12-10-2018, 06:41:35

Gość 2018-10-11 17:20:03
Cześć,
Jestem w podobnej sytuacji. Jak potoczyły się twoje sprawy?
Witaj,
Nie wiem czy do mnie kierujesz to pytanie? Małgorzata leczona przez dr Białowąsa?
Pozdrawiam
Małgorzata
gość
14-10-2018, 11:22:04

Pani Małgorzato była Pani operowana w Stocerze na NFZ? Pytam ponieważ podany kontakt do dr Białowąsa to przychodnia prywatna. Jak dostać się na wizytę do Stocera, czy trzeba długo czekać? Dziękuję z góry za odpowiedź
Judyta
gość
14-10-2018, 11:30:21

Pani Judyto podany kontakt do dr Białowąsa faktycznie jest do prywatnej przychodni. Ja byłam na wizycie właśnie tam i otrzymałam skerowanie na operację do STOCERA. Nie znam czasu oczekiwania na wizytę w Stocerze, bo nawet nie dowiadywałam się. Myślę jednak, że czas oczekiwania jest długi jak w każdym miejscu na wizytę do lekarza specjalisty :( Jako, że czas w naszych przypadkach jest bezcenny stwierdziłam, że koszt prywatnej wizyty jest dla mnie do udźwignięcia.
Pozdrawiam Małgorzata
gość
14-10-2018, 12:00:51

Nie spodziewałam się tak szybkiej odpowiedzi, serdecznie dziękuję Mam skierowanie na operację do prof Mandata, ale wraz z przybliżającym się terminem strasznie się boję, że coś pójdzie nie tak, u mnie kręgosłup lędźwiowy. Wybiorę się do doktora Białowąsa na konsultację zwłaszcza, że szyjny dokucza coraz bardziej.
Gorąco dziękuję
Judyta
gość
14-10-2018, 12:24:20

Pani Judyto to zupełnie jak ja. Troche zniechęciło mnie miejsce (Centrum Onkologii) u Prof Tomasza Mandata, a do dr W.Białowąsa poszłam upewnić się, że operacja naprawdę jest niezbędna. Przyznam, że obydwie diagnozy były identyczne, ale sposób w jaki przedstawił mi wagę problemu dr W.Białowąs przeważył za tym kto ma przeprowadzić operację. Co bardzo ważne dr zachowuje się bardzo życzliwie w gabinecie prywatnym jak i w STOCERZE (na NFZ), a często słyszy się, że z tym różnie bywa. Po prostu profesjonalista :) Może w tym momencie wyda się to Pani mało istotne, ale z własnego doświadczenia wiem, że podejście lekarza do pacjenta jest bardzo ważne szczególnie wtedy, gdy dopadają nas różne wątpliwości i chcemy wiedzieć co nas czeka i jakie są ew zagrożenia .
gość
14-10-2018, 12:39:49

Gość 2018-10-14 14:00:51
Nie spodziewałam się tak szybkiej odpowiedzi, serdecznie dziękuję Mam skierowanie na operację do prof Mandata, ale wraz z przybliżającym się terminem strasznie się boję, że coś pójdzie nie tak, u mnie kręgosłup lędźwiowy. Wybiorę się do doktora Białowąsa na konsultację zwłaszcza, że szyjny dokucza coraz bardziej.
Gorąco dziękuję
Judyta

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: