Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
23-06-2017, 10:25:21

wszystko jest jasne, masz powód do objawów
gość
24-06-2017, 13:53:55

Witam wszystkich. Widzę że mało tu nas. Albo wszyscy wyzdrowieli, albo sa na FB. Też tam byłam ale to nie moje klimaty. Krótkie inf, bez merytoryki, raczej pyskówki. To nie dla mnie.Uciekam przed operacją szyjnego(dwa poziomy) już sześć lat. I jest na w miarę ok. Co prawda doszedł lędżwiowy, co objawia sie czasem rwą i bólem pośladka, ale ćwiczę i pomaga. Co ciekawe od tych sześciu lat miałam ciagły ból okolic łopatki. Piszę że miałam, bo nagle ok dwa tyg temu znikł. Jestem w szoku!!! Mam pytanie do Was: jedzie może ktoś do sanatorium do Kołobrzegu? Lub ktoś był i się podzieli opinią, z jakich zabiegów warto skorzystać. Dodam że to mój drugi wyjazd na rehab. i nie jestem jeszcze w tym kumata ;)
Pozdrawiam
cały czas przed... to już pięć lat ! ;)
gość
26-06-2017, 10:47:53

powodzenia jak widać da się żyć
gość
28-06-2017, 16:47:14

Dziękuję, da się, da. Kiedyś był to dla mnie koniec świata, teraz tylko pewne ograniczenia. I samodyscyplina.
cały czas przed... to już pięć lat ! ;)
gość
03-07-2017, 16:23:13

Gość 2017-04-24 10:44:27
Witam Wszystkich!
Czy możecie mi polecić jakiegoś neurologa z zachodniopomorskiego, będę ogromnie wdzięczna (dyskopatia odcinka szyjnego).
Polecam doktora Bartosza Limanówkę z Unii Lubelskiej w Szczecinie, prywatnie w Orthosport. Wyjątkowy lekarz, przeprowadził u mnie operację wielopoziomową kręgosłupa szyjnego. Joanna
gość
03-07-2017, 20:01:22

Gość 2017-06-22 10:56:36
Witajcie. Jestem juz po operacji. To był dla mnie ciężki czas pod względem psychicznym. Teraz leżę w domu i odpoczywam, marzę o spacerze. Niestety mieszkam na 4pietrze i chodzenie po schodach sprawia mi jeszcze trudność. W dalszym ciągu jestem na środkach przeciwbólowych i mam trudności ze spaniem. Mam nadzieje ze będzie coraz lepiej. Pozdrawiam wszystkich. Natalia
gość
03-07-2017, 20:04:37

Hej Natalio. Jak się czujesz ? Czy nadal na przeciwbólowych ? Mam nadzieję, że szybko wracasz do formy .
Też czeka mnie operacja w Opolu....jesteś zadowolona z tego szpitala i operacji w nim ?
Pozdrawiam
Magda
gość
09-07-2017, 20:04:59

jestem 4 tyg po operacji kręgosłupa w odcinku piersiowym, jest OK, neurochirurdzy sie postarali a teraz odbębniam drugą połowę a wiec rehabilitację w domu i tu jak mi zalecono to mogę stwierdzic ze jest b.dobrze i nie boli mocno - www.dobrylekarz.info/gabinet/pawel-michalowicz-fizjoterapeuta-gdansk.htm
Wtajemniczona
09-07-2017, 20:46:14

Gość a mi mówiono że piersiowego się nie operuje .Miałeś/miałaś dyskopatię czy po wypadku ?
gość
12-07-2017, 08:53:24

Gość 2017-07-03 22:04:37
Hej Natalio. Jak się czujesz ? Czy nadal na przeciwbólowych ? Mam nadzieję, że szybko wracasz do formy .
Też czeka mnie operacja w Opolu....jesteś zadowolona z tego szpitala i operacji w nim ?
Pozdrawiam
Magda
Witaj. W poniedziałek minęły 3 tygodnie od operacji. Nie biorę juz leków przeciwbólowych, czasami czuje dyskomfort ale ogólnie robię juz prawie wszystko. Nie dźwigam, nie myje okien i staram się oszczędzać ale przy dwójce dzieci bywa różnie. W piątek jadę na wizytę kontrolną. Od kilku dni jeżdżę autem. Jeżeli chodzi o szpital i całą załogę to polecam z całego serca. Odpowiadali na każde pytania, tłumaczyli i uspakajali. Nie było problemów. Mialam robione dwa poziomy, nie wiem dokładnie ile trwał zabieg, ale z bloku przywieźli mnie dopiero po 4h. Pozdrawiam Natalia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: