Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29019)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
04-02-2016, 11:29:14

Cwiety a gdzie masz rehabilitacje w kwietniu ?
Forumowicz
04-02-2016, 11:55:14

Pozdrawiam WSZYSTKIE PERYSKOPKI.Sie zawziolem i kolejny kilogram odplynoł.Basen 2 razy w tygodniu ,a wczogaj kijki i 10 km spidem.Wszystko gra-a jak pójdzie lepiej to juz waga bedzie dwucyfrowa.Trzeba szykować rower.Cwiety dasz rade niemysl i nie gdybaj niewarto......bo to pętla.Pozytywnego myślenia.Piotr...
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Forumowicz
04-02-2016, 12:05:10

Babu 81 strach to normalka u NAS.Trzeba podejść konkretnie do tematu.Skoro mówi,że nie na teraz to zapewne ma racje ,ale przedlużanie decyzji wiążą sie zapewne z konsekwencjami-Jakimi?Pamietaj by zapisać sobie wszystkie pytania i wątpliwości na kartce.Z doświadczenia wiem ,że nerwy czy panika biora górę nad rozsądkiem i figa z informacji.A ile wiosen sobie liczysz bo to tez istotny czynnik związany z zabiegiem lub rechabilitacją.......Peryskop do góry.U mnie góra zrobiona ,a teraz lędzwiowy i 3 wypukliny.To życie i nic wiecej......piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
gość
04-02-2016, 13:38:35

Roberto123 , odpowiedź TAK z c5/c6 .
Brawo Piotr19 👏😊! Trzymam kciuki cały czas. Muszę też mojego męża pogonić bo też 3 cyfry na wadze ogląda.😐
Wszystkie szyjki przed i po pozdrawiam serdecznie , Kamila
Kamila 18.06. 2015 - C5/C6 - Implant Synthes
Początkujący
04-02-2016, 19:22:31

Izunia 15 mnie zus wywalił do ciechocinka chcialem zmienic ale nie dalo rady
Piotr ja juz nie gdybam ide do przodu:)
tyle ze dzis pochwalilem dzien przed zachodem i cos mi sie w reke stalo ze nie moge utrzymac nawetb telefonu mam nadzieje ze do juttra przejdzie bo powim szczerze ze lekkko ją nadywrężyłem:"(
Początkujący
04-02-2016, 19:22:43

Izunia 15 mnie zus wywalił do ciechocinka chcialem zmienic ale nie dalo rady
Piotr ja juz nie gdybam ide do przodu:)
tyle ze dzis pochwalilem dzien przed zachodem i cos mi sie w reke stalo ze nie moge utrzymac nawetb telefonu mam nadzieje ze do juttra przejdzie bo powim szczerze ze lekkko ją nadywrężyłem:"(
Początkująca
04-02-2016, 20:37:28

Witam Szyjeczki;)
Czytam Wasze wpisy regularnie i cieszę się z Waszych sukcesów w drodze do zdrowia. U mnie niestety pod górkę;( Prawie 5 miesięcy po operacji, a u mnie niewiele lepiej. Mam nawet wrażenie, że się pogorszyło;( Ból nie daje mi spać, ręce bolą i drętwieją, z nogami też coś się dzieje, szyja, kark, miednica ciągną i bolą. Nie jest to pełna lista dolegliwości. Dzisiaj miałam tomografię jamy brzusznej (z kontrastem), bo tam też coś się zaczęło dziać;( Zatem do kitu, tracę motywację.
Złożyłam papiery do ZUS o zasiłek rehabilitacyjny i czekam.
To tak w skrócie.
Pozdrawiam serdecznie;)
Dora
gość
04-02-2016, 21:35:57

Cwiety, jak mnie ktoś pyta jak się czuję to już nie mówię, że ok bo na drugi dzień następuje katastrofa - albo ból rąk i mrowienie albo noga z waty. Nie należy przechwalać 😊!
DoRe , u ciebie jama brzuszna a mnie zaczęło dusić - ucisk na klatce piersiowej - pojawia się i znika. Jestem prawie pewna że to też od kręgosłupa. Zrobiłam kilka badań - wszystkie ok. Jak nie przejdzie to też TK muszę zrobić.
Mimo wszystko nie daj się!!!
Pozdrawiam, Kamila
Kamila 18.06. 2015 - C5/C6 - Implant Synthes
Początkująca
04-02-2016, 22:01:22

Izuniu ja dostałam do Sopotu w grudniu, ale musiałam przełożyć i dopiero w tym tyg, złożyłam nowy wniosek i czekam na miejsce i czas.
Roberto boli i drętwieją, czasami coś wypada z rąk niestety.
Pozdrawiam
Początkująca
04-02-2016, 22:05:43

Dora a co miałaś operowane? i w jakim szpitalu? duuuużo zależy od lekarza prowadzącego! może warto konsultować z jakimś innym lekarzem specjalistą
Trzymaj się ciepło

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: