Szyjka 74 dziekuje Ci serdecznie za odpowiedz decyzje juz podjąłem chciałem sie operowac w lato ale nie dam rady wiec najprawdopodobniej bedzie to styczen zrobie to za własne pieniadze a pozniej bede sie starał o zwrot tu w UK . Pani rechabilitantka mi powiedziala ze to trzeba zrobic i nie moge dźwigać ale ja i tak po cichu chodze troszke na silownie oczywiscie cwicze typowo jak by to był fitness . Ona tez mi powiedziala ze to moze sie zle skonczyc i lepiej zebym to zrobił szybciej niz pozniej wlasnie ze wzgledu na moje objawy ktore mi dokuczaj prawie codziennnie raz jest lepiej innym razem nie da sie zyc brak koncentracji , problemy z widzeniem bole oczu , glowy jakies piski szok ja juz mam dosyc tego naprawdę tylk dziwne jak pisalem wcześniej ze dla lekarzy bylo wssystko ok nie ma problemu a wiesz czemu tak mysle bo jak ide do lekarza to patrzy na mnie i sobie mowi to nie mozliwe ze taki chlop sie zle czuje wiesz mam prawie 190 wzrostu i 109 kg wagi i nie jestem gruby i tak oni sobie patrza na mnie ja mowie mówię jakie mam objawy a oni mnie młotkiem po kolanach pukaja i mowia jest wssystko ok wiec sam zrobilem rezonans poszperalem w internecie i wyszlo od czego sie zle czuje a tylu lekarzy i nikt nie wiedział tylko jakies bzdury mi gadali ale dziekuje ze widzisz i myslisz podobnie jak ja pozdrawiam serdecznie