Bardzo dziękuję Wam za miłe przyjęcie mnie do Waszego grona. Myslałam, że weźmiecie jakies wpisowe
. Jednak nie uff.
Basiax, chetnie skorzystam z Twojej pomocy, na razie poruszam się po omacku, w wplnej chwili mam nadzieję, że się do Ciebie dokopię.
Jesli chodzi o tą moją wypuklinę/
przepuklinę - sama juz nie wiem czy mam ucisk czy nie. Podobnie jak Ty błądziłam z fizjoterapeutami i nie wiem czy mnie jeden nie popsuł bardziej. Po drodze popełniłam wiele grzechów, chodzi o czynności, których nie powinnam wykonywać. W każdym bądź razie w lipcu zrobie powtórne MR i bedzie wszystko jasne.....
Dino 73
Tych objawów mam trochę, ale lekarzowi chyba chodziło o ból i pieczenie stawów skokowych oraz pieczenie podudzi. Takie objawy miałam przed wypadkiem, tuz po wakacjach. Mnie też ugryzł kleszcz dwa razy, a o ilu nie wiem? Rumienia nie widziałam, ale jestem zapaloną grzybiarą i nawet kiedy grzybów nie ma to tez jeżdżę do lasu na grzyby
.
Wracając do boleriozy, widzę, że zasiałam mały zamet. Co ma bolerioza do dyskopatii kiedy bolerioza atakuje stawy? Nie znam sie na tym, jedno wiem, że kręgosłup to masa stawów......
Przykład- mój znajomy, starszy pan, ma chory kregosłup lędźwiowy oraz kolana. Sam powiedział, że kiedy był w wojsku ugryzł go kleszcz i tam był pies pogrzebany.
Moja lekarz rodzinna powiedziała, że teraz to takie modne.... Może i modne ale kiedy zerkneła jaki lekarz zaleca badania, powiedziała "aaaa". W każdym bądź razie skierowanie do zakaźnego mogę otrzymać od mojego neurologa, jesli będzie miał humor. A jak nie to go postrasze neurochirurgiem. O!Wizyta i tak szybko bo w maju.
Piotr,
też się zastanawiałam, czy zakładać kołnierz w czasie jazdy, nawet krótkiej... Lepiej dla nas byłoby, gdyby w tej kwestii neurochirurdzy i fizjoterapeuci spotkali sie na forum i się dogadali by nam w głowach nie mieszac...