buraczku Kochany na początku przepraszam straszliwie bo próbowałam Twój post określić jako pożyteczny a jakimś dziwnym trafem pokazało się że nie jest :( jak ktoś wie jak się z tego wymiksować to pliss nie chce aby ktos przez moją ślepotę miał minusika A teraz wracając do tematu... ani razu nie pomyślałam że moja szyjka jest najważniesza wrecz zdawałam sobie sprawę z tego że jezeli kogoś operują na "cito" to jest powaąna operacja. Niestety dziewczyna która była operowana w dzień kiedy ja spadłam kilka dni później umarła i strasznie to wszyscy przeżyliśmy, chyba bardziej irytował mnie fakt niewiedzy. Wystarczy jak lekarz wpadnie i powie spokojnie że nie można bo to i to a nie pustym głosem mówi "dzisiaj nie". Po drugie jeżeli wychodzę ze szpitala powinnam dostać info na temat dbania o ranę oraz np. pozycji w jakiej woln mi spać bo informacja "oszczędzający tryb życia" nie jest dla mnie żadną informacją. Dobrze że są fora takie jak to bo przynajmniej poznałam najważniejsze zasady dla szyjek "po" Mam nadzieję że na wizycie kontrolnej za miesiąc dostanę bardziej szczegółowe informacje. Pozdrawiam szyjki Kochane i trzymajcie się zdrowo.