Dziękuję za odpowiedz Zosiu :)
wkręcam sie w strach :( wiem, że ma wielkie oczy. ale jak tak sobie popiszę z Wami to mi trochę lepiej :) dobrze, że jest takie miejsce.
pozdrawiam wszystkich przed i po :)
dagiii 2013-11-11 13:15:52 dzięki wam bardzo za odpowiedz ja już pisałam wcześniej ze od 3 lat jestem bez tarczycy ale w czasie operacji usunęli mi tez przytarczyce i to spowodowało komplikacje wtedy zaczął się koszmar z wapnem i tsh byłam u wielu aż trafiłam na dobrego lekarza musiał naprawić co źle zrobili jego poprzednicy (nie da sie do konca) jest o wiele lepiej ale mam guza na zrostach który daje stany zapalne i wyniki lepsze ale jeszcze nie dobre teraz od roku szyjny daje drętwienia zasłabnięcia itp i doszły lędźwie leczę sie właściwie od 4 lat maz chyba sie poddał pracuje za granica od 10 lat i sama zostałam z problemem (bedzie rozwód) i operacja 10 grudnia jestem u wspaniałego fachowca ale moje zaufanie po operacji tarczycy do lekarzy jest zerowe mam 37 lat wielkim wysiłkiem otworzyłam własny gabinet kosmetyczny a teraz sie wali wszystko wiec rozumiecie mój strach
ps. rehabilitacje przeszłam wiele i tez manualna jedyne o mogłam do niedawna to kijki ale teraz juz nie daje rady
dagiii 2013-11-11 13:15:52 dzięki wam bardzo za odpowiedz ja już pisałam wcześniej ze od 3 lat jestem bez tarczycy ale w czasie operacji usunęli mi tez przytarczyce i to spowodowało komplikacje wtedy zaczął się koszmar z wapnem i tsh byłam u wielu aż trafiłam na dobrego lekarza musiał naprawić co źle zrobili jego poprzednicy (nie da sie do konca) jest o wiele lepiej ale mam guza na zrostach który daje stany zapalne i wyniki lepsze ale jeszcze nie dobre teraz od roku szyjny daje drętwienia zasłabnięcia itp i doszły lędźwie leczę sie właściwie od 4 lat maz chyba sie poddał (bedzie rozwód) i operacja 10 gródnia jestem u wspaniałego fachowca ale moje zaófanie po operacji tarczycy do lekarzy jest zerowe mam 37 lat wielkim wysiłkiem otworzyłam własny gabinet kosmetyczny a teraz sie wali wszystko wiec rozumiecie mój strach
ps. rehabilitacje przeszłam wiele i tez manualna jedyne o mogłam do niedawna to kijki ale teraz juz nie daje rady
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.