Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
15-10-2013, 11:26:33

Ilko, to nie ja będę u dr Wilka tylko Basiax - ja zacytowałam jej post :)
Ja o dr Wilku moge powiedziec wszystko co najlepsze - dwukrotnie mnie operował, bez komplikacji, szybko doszłam do siebie, teraz jestem w naprawdę niezłej formie :) (odpukać)
Jak szybko i czy skieruje Cie na operację zależy przede wszystkim od Twojego stanu a w dalszj kolejności od dostępności miejsc w kolejce. Doktor operuje w kilku lokalizacjach więc myslę, że cos zaproponuje.
To miły człowiek, który kocha swoją pracę - bedącą naszym ratunkiem...
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
gość
15-10-2013, 13:30:52

Dzięki bardzo Spine,trochę mnie uspokoiłaś,długa droga przede mną,ale już mam termin na 19 listopada, zobaczę co mi powie doktor.Pozdrawiam!
Wtajemniczona
15-10-2013, 15:05:47

Szyjka 74 , Lidiabe
Dziewczyny, szykujecie się na Gorzów ? Niedługo będę mieć rezonans i wiem , że operacja będzie wskazana bo objawy mam paskudne.Dajcie namiary na dobrych neurochirurgów jeżeli możecie.
Karolina
gość
15-10-2013, 16:31:08

Ja do Szczecina,a w Gorzowie robiłam tylko rezonans bo tam był najkrótszy termin, ale z tego co słyszałam to w GW też są dobrzy neurochirurdzy, jednak nie pamiętam nazwisk
Wtajemniczona
15-10-2013, 19:48:14

Du,
ja jezdze do wojskowego do Wrocławia. tu mam najbliżej i lekarz super. nie mam orientacji w Gorzowie.
zaczynam sie bać. rozważam operacje wcześniejszą niż na wakacje. objawy mam paskudne.właściwie tylko praca i leżenie/siedzenie po południu. lekarz mnie pyta,na co czekam. myślę o tym, co kiedyś napisała i Zosieńka. żeby nie było za pozno. mam zadzwonić w listopadzie,czy nie zmieniłam zdania i nie chce wcześniej się operować. kurczę, trudne, na taką decyzje chyba nigdy nie jest sie gotowym.
Wtajemniczona

Du,
ja jezdze do wojskowego do Wrocławia. tu mam najbliżej i lekarz super. nie mam orientacji w Gorzowie.
zaczynam sie bać. rozważam operacje wcześniejszą niż na wakacje. objawy mam paskudne.właściwie tylko praca i leżenie/siedzenie po południu. lekarz mnie pyta,na co czekam. myślę o tym, co kiedyś napisała i Zosieńka. żeby nie było za pozno. mam zadzwonić w listopadzie,czy nie zmieniłam zdania i nie chce wcześniej się operować. kurczę, trudne, na taką decyzje chyba nigdy nie jest sie gotowym.
Wtajemniczona

Du,
gość
15-10-2013, 20:07:28

No właśnie, mam ten sam dylemat.Dwa i pół roku temu niedowierzanie i bunt nie pozwoliło mi podjąć decyzji, i PRACA, , postawiłam na rehabilitacje, w maju tego roku kiedy znowu mnie tak zmogło poddałabym się, w lipcu na wizycie też zwatpiłam, bo jeszcze chciałam wykorzystać wszystkie mozliwości, teraz jestem juz pewna że operacja jest jedyna drogą,i się śpieszę, bo objawy są coraz to inne i dziwne.Ciężka decyzja. Trzeba do niej dojrzeć.Poznałam dziewczyne która bardzo pozytywnie na mnie zadziałała.Miała podobny przypadek do mojego.(oczywiście nie ma dwóch jednakowych ) poddała się operacji od razu, bez odwlekania. Po trzech miesiącach wróciła do pracy ! Jeżdzi samochodem, jest masazystką w szpitalu i zyje bez ograniczeń. Ja też tak chcę Wsłuchaj się w siebie i niech górę weżmie rozsądek.A praca ? Ważna, ale zdrowie najważniejsze.
Forumowicz
16-10-2013, 08:07:49

Witam wszystkich bez wyjątku.Dnia bez bólu.Za godzine idę na kolejną wizytę do zakwalifikowania na zabiegi myslę ,że teraz będe miał bliższy termin..zobaczymy.LIDIABE ta towja znajoma tak ,żyje bez ograniczeń - to trochę takie mocno nierozsadne bo przecież jest z branży słuzby zdrowia.No tak to jej życie i jej kregosłup.Przyznam sie ,że pare razy zgrzeszyłem przeciw naszemu ABC.Czasem nieświadomie -to rozumiem, a czasem świadomie i to uważam jest naganne.Pamiętam o oszczednym trybie życia.
I jakoś niechcę wracać na stół operacyjny.Ostrozności gdzie ten rozsądek.........piotr.....peryskop w górę...
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
gość
16-10-2013, 09:09:06

Witam, rozsądek był, bo wszystko co robiła to pod kontrolą i za przyzwoleniem dr. S. - jednego z najlepszych, otrzymała równiez implant który jej na to pozwolił.Bo też są dobre i lepsze, więc dlatego piszę że ja tak chcę ;) a jak będzie to oczywiście to jest wielka niewiadoma, ale wolę sobie dla podtrzymania się na duchu przytaczać tylko dobre przykłady, pozdrawiam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: