Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
29-05-2013, 06:18:35

abakleszek@onet.eu
Zastanawiam sie czy w z miarę ustabilizowaną dyskopatią można lecieć samolotem tak ok. 2,5 godz.Czy ktoś ma takie doświadczenie. ?? Renata
możesz lecieć , ja byłem 7 miesięcy po operacje i teraz kolejny raz . Najwyżej będzie awaryjne lądowanie
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowicz
29-05-2013, 13:00:39

dana220563 2013-05-21 13:37:20
Raf mam wrażenie że w sanatorium to większość leczy tylko wątrobę. Warunki są sprzyjające, a jak dopisze towarzystwo to niezbędne są środki wspomagające o których pisze zanzibar.
dobre masz wrażenie a więc tak:
- kuchnia jedna z lepszych w jakich byłem
- pokoje 2 x ok 15m/kw , tv,łazienka,kuchnia ale do 5 gwiazdek jeszcze daleko
- baseny tako jako
- plaża średnia
- może średnio ciepłe
- ouzo,łiski,vódka,drinki całkiem ok
- piwo jak zwykle wodniste
- zabiegów brak
gość
30-05-2013, 07:48:16

Nie zgadzam się co do sanatorium,byłam w lutym w miejscowości Pustkowo żadnej kawiarni, jeden mały sklepik .Zabiegów od 8 do 10 dziennie.Pewnie jak ktoś chciał mordować trzustkę i wątrobę to pojechał dalej i się zaopatrzył ale ogólnie zabiegi ,spokój,spacery.
Forumowicz
30-05-2013, 11:24:29

Dobry dzionek WSZYSTKIM jestem po spacerku nad morzem masa ludzi nie mówiąc o promenadzie tam to trudno przejść.Sezon prawie w pełni.Cyt z sanatorium to jest tak.Jak sa warunki dobre no i kuchnia niezapominając o zabiegach to szafa gra .Wtedy i te spacery to bajka . Ale jezeli jeden z elementów jest zły to szukamy zamiennika.W Międzywodziu własnie tak było.5 zabiegów i owszem-brak basenu.O ile ktoś miał przepisane to samochodem byli dowozeni do Dziwnowa.Kuchnia tj. katering taki sobie,bo jesli komus było mało to mógł sie zapychać chlebem dodatkowo.Brak zielonego na stołach tj. warzyw.Świetlica była otworzona tylko gdy przyjechala komisja z pfefronu i dostawiali tam telewizor a zabierali książki do magazynu.Po inspekcji wszystko wracalo na miejsce.Telewizor znikał,ksiazki ustawiali na regalach i....
...świetlica zostala zamykana .......a przeciez spacerować nie można do 2200,a tymbardziej jak jest zimno.No i te wifi tylko w holu przy recepcji gdzie było zimno.Dlatego uwazam ,że o ile te elementy dobre sa
to pobyt jest udany i nikt sie nie nudzi.Czyli coś milego dla każdego.....piotr.......
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Wtajemniczona
30-05-2013, 11:44:34

Pogoda na Dol. Śl. taka że można mieć depresję jak w Skandynawii . Po Waszych postach nabrałam odwagi i szukam wakacji na wyspy greckie . Dziękuje za podpowiedzi. Nie wiem czy u Was tak samo ?jak pogoda zła deszczowa pochmurno to ja od razu gorzej się czuje. Może my z dyskopatią powinnyśmy przenieś się na południe do cieplejszych miejsc. Pa pozdrawiam Renata
Przed operacją
gość
30-05-2013, 13:03:55

Piotrze to wszystko prawda,pokoje 2 osobowe telewizor płaciło się 40zł za cały pobyt,jedzenie bardzo dobre, przez cały pobyt ani razu nie powtórzyło się drugie danie,internet tez był przy recepcji ale miejsca dużo i wygodne siedzenia naprawdę polecam a basen koło ośrodka co prawda czynny latem.
Forumowicz
30-05-2013, 16:55:43

A ja miałem zero zabiegów:)
gość
30-05-2013, 17:26:08

Nie wiem, czy mnie jeszcze ktoś ze starej drużyny pamięta a tyle tu nowych osób....
Po długim czasie postanowiłam do Was zajrzeć, poczytać co nowego.
Gdzies tu wyczytałam o znikających z wątku. Ja też zniknęłam ale nie dlatego, że stał się cud i ozdrowiałam. Niektórzy z Was pamietają, że musiałam mieć operację lędzwiowego. No cóz.... miałam i od tej pory nie myślę o szyi, teraz stałam się jednym wielkim lędzwiowcem. Szkoda gadać
Jeśli ktoś z Was jest po albo przed korporektomią szyjną i chciałby jakichś rad lub po prostu pogadać, jestem...
to ja, Ania znana jako amadobo
Początkująca
30-05-2013, 19:46:37

Asia-buraczek czy moge prosic o kontakt na priv.
kot-u@wp.pl
Forumowicz
31-05-2013, 08:28:52

Witam WSZYSTKICH -PERYSKOPKI.Na wyspie bez zmian.Zaraz klade sie spac po pracowitej nocy.Abakleszek jestem z wysp na ktore nietrzeba lecieć samolotem no chyba, że do Heringzdorfu na wyspie Uznam,no i rzut beretem do mnie.Na razie WSZYSTKIM bolesnym tym co piszą i tym co czytaja..............piotr........
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: