elcia, tysia,witajcie, fajnie ze juz po, duzo zdrowia i dni i nocy bez bólu, uważajcie na podnoszenie się, trzeba glowe podnosić razem z tułowiem, mnie ułatwiała ręką przy głowie i odepchnięcie się ręką od łózka i siadałam jak mańka-wstańka, na raz,
oj duzo sie ostantio tu dzieje
mam propozycje dla nas szyjeczek, zebyśmy utworzyli nowy temat a mianowicie rehabilacja w ramach zus prewencji renowej, proponuje żeby osoby kierowane tam zaczely opisywać co i jak i gdzie
z tego co tu czytam to juz wiem o polanicy, ladku i gołdapi, krojtanach, a tych miejscowosci jest od groma, mnie interesuje ,czy jak mnie zus zaweźmie i będzie chciał skierować do sanatorim, to ja muszę sie zgodzić, czy moge wybrać miejscowość, piszcie swoje doświadczenia z leczeniem prewencyjnym i w szpitalach uzdrowiskowych, tylko że moze własnie nowy temat zrobić żeby tego nie zaśmiecać, ten w sumie ma dotyczyć operacji i administatorzy mogą nas pogonić że nie na temat
proponuje "abc rehabilitacji dla operowanych szyjek, gdzie i jak"
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...?
7 luty 2013 operacja
C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes