Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
15-03-2013, 19:12:38

krak62 2013-03-15 15:41:18
buraczek 2013-03-15 14:27:32
raf 2013-03-15 11:53:07 Dobry dzień połamańce.
Wczoraj pyknąłem sobie rezonans a w zasadzie to dwa ,skierowanie na Th a że ładnie się ubrałem i uśmiechnąłem to "zaciąć się komputer" i zrobiło się Th i C ...
A robiłeś tylko kontrolnie czy męczy cię dalej ten piersiowy?
...
Asia
tak w trące swoje trzy grosze w dyskusję. ponoć kobiety z dużym biustem mają bardzo duże problemy z kręgosłupem piersiowym. ponoć wskazana jest operacja zmniejszenia piersi.:-
sorki, irek
hmmmmm.......Irku rozumując logicznie ...... sugerujesz, ze Raf powinien zmniejszyć sobie biust?

Asia
Początkująca
15-03-2013, 19:28:56

Kasiu a mialaś to dziwne uczucie nad kolanami? bo mam to od jakiś 3 tygodni i nie wiem co za dziadostwo się czepiło?
Poziom B12 po podawaniu doustnym mam zrobić za tydzień, wtedy moja pani doktor zdecyduje czy dalej tabletki czy zastrzyki...:(
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II
gość
15-03-2013, 19:41:30

tysiu mam w lewej nodze... tylko nie wiem czy to niedowład czy co bo jak np mam ją podnieść- przejść nad czymś to wydaje sie że wysoko podnosze a tu ciut nad ziemie i sie potykam ogólnie to mam slabe nogi po schodach sie zejśc boje bo sie mi uginają. jesli chodzi o brak czucia to najwieksze mam w lewej ręce od barku po łokieć moge sie b. gorącą wodą polewać i nic
Początkująca
15-03-2013, 19:56:18

Ja też z lewa ręką tak mam ...a te kolana :( nie czuję gorącej wody ale potem po kąpieli strasznie bolą:( dziwne uczucie :(
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II
gość
15-03-2013, 20:01:44

bardzo dziękuję za docenienie mojej osoby, oraz działań jakie uskuteczniam w walce z tym paskudnym problemem który nas dotyczy.
Asiu, raf coś powinien z tym zrobić . Moja poprzednia rada została zaczerpnięta z programu TV. Czasami coś oglądam, dobre rady notuje
raf, dalej spożywasz czy jesteś bliżej rzeczywistości w dniu dzisiejszym? Określ się sam z tym problemem.
Tak na poważnie, piersiowy jest najłatwiejszy do nastawienia przez doświadczonego rehabilitanta. W bólu, ale jest do przeżycia, sam przerabiałem.
.
irek
krak62
Początkująca
15-03-2013, 20:18:45

Kasiu, niebawem masz opeację, w jakim szpitalu będziesz operowana , bardzo się boisz? ja mam za 2 tygodnie i mam już strasznego pietra :(
gość
15-03-2013, 20:36:34

tysia34 2013-03-15 21:18:45 Kasiu, niebawem masz opeację, w jakim szpitalu będziesz operowana , bardzo się boisz? ja mam za 2 tygodnie i mam już strasznego pietra :(
tysiu ja w Opolu czyli robie wymiane po agachrab :D
co do strachu..... robie co mogę zeby nie myśleć :D bo jak mysle to zimne i gorące poty na mnie wychodzą :D w poniedziałek pewnie będzie dygawka na całego ... ale... przeżyjemy.. i będzie dobrze :D bedę kciuki za ciebie trzymać :)
Wtajemniczona
15-03-2013, 20:45:08

tysia, kasiafo
Powiedzcie sobie: "Co ma być to będzie" i do przodu. Ja tak sobie powiedziałam i mnie to trochę uspokoiło.
Będę mocno trzymać za was kciuki. Jestem pewna, że będzie dobrze
Pozdrawiam wszystkie szyjki
Początkująca
15-03-2013, 20:48:52

Ja za Was także :D odezwijcie się PO:) Musi być dobrze!!!:) a powiedzcie bierzecie tylko piżamę czy dres też mam sobie spakować :P
Forumowiczka
15-03-2013, 20:54:53

wiesz, ja tak poszłam do szpitala z piżamą i szlafrokiem, bo ..... dawno nie byłam w szpitalu. Okazało się, że teraz już nosi się dresy. Piżamy - a raczej koszule nocne miały tylko mocno starsze panie, reszta uprawiała rewię mody :).
Noszą T-shirty i te rozpinane bluzy na wierzch plus spodnie dresowe do kompletu.
niezłe, prawda?
ponieważ byłam w szpitalu 2 tygodnie (na szczęście w drugim dniu poszłam na tydzień na przepustkę - operacja sie przesunęła), więc szybko swój błąd naprawiłam.
Asia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: