niunga niech sobie szef myśli co chce, choroba przychodzi niezależnie od naszej woli i możesz mu powiedziec że nie wiadomo jak długo będzie cieszył się zdrowiema tak na poważnie to pewnie chodzi o to,że pierwsze 30 czy 33 dni zwolnienia lekarskiego płaci podatnik czyli pracodawca a potem dopiero ZUS, więc jak twoje zwolnienie przekroczy ten czas to juz mu nie będzie tak to leżało na wątrobie
powiem jak inni, ciągnij ile się da a jak dasz rade finansowo to potem weź sobie najwyżej urlop zdrowotny, pracodawca nie może zwolnić cię na zwolnieniu lekarskim chyba że pracujesz na czas określony i w trakcie zwolnienia umowa wygaśnie
szefem się nie przejmuj, zdrowie najważniejsze, szukanie pracy kiedy jej podjąć nie możesz to chyba bez sensu, ...no chyba że coś super ci sie trafi to zawsze możesz się starać a szef może ci pójść na ręke i nie musisz mieć 1 miesiąca wymówienia, jeżeli się zgodzi to możesz za porozumieniem stron w trybie natychmiastowym, nie polecam ci też założenia włąsnej działalności bo jak będziesz na zwolnieniu to kto zarobi kasę, chyba że kogoś zatrudnisz...ale i tu się zaczyna górka, bo opłaty ZUS to kosmos obecnie 985 zł od siebie a jak kogoś zatrudnisz to jeszcze od pracownika ZUS i podatek
mam pytanie techniczne, bo ja już "wiekowa dama"
chciałam umieścić pare zdj w galerii ale tam trzeba jakieś tagi - wypełnić co to jest i jak to zrobić, bo ja durna jestem jeśli chodzi o śmiganie po forach i umieszczanie zdjęć...a chciałabym mieć jakiegoś avatarka i jeszcze jedno, jak się cytuje kogoś z tym niebieskim tłem?
buraczku, ja taki jasiek flaczek też mam, ale ostatnio mi nie wystarcza i jednak kupie poduszke, najwyżej komuś sprezentuje jak sie nie przyzwyczaje, kupie taką miękką bo ja nie za dużo waże,(56 kg oczywiście mogłoby być mniej) więc żeby nie była za duża i za twarda bo i tak skóra mi drętwieje na potylicy jak się kłade
a co do diety to też sobie obiecuje od września jak się te grille pokończą...
bogna nie opuszczaj nas bo kto nas będzie tu dopingował do normalności....