Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
22-08-2012, 19:23:28

bognaj 2012-08-22 17:39:07 Witam witam jak miło na forum
Bogna sama zauważyłaś ,że ZUS-om się jeszcze chce biegać na fajfy.Moja droga też małymi kroczkami podążasz w tym kierunku nie zawsze się jest pięknym ,młodym i bogatym. Wiek każdy jest dobry aby się trochę poweselić a sen wieczny cóż przychodzi nieraz niespodziewanie i to niezależnie od wieku.
Asia się uaktywniła i Pawik dał kilka literek nie mówiąc o Irku Super, że moje wołanie o Waszą obecność podziałało.
Irek - Królową Balu była Panna Młoda. Ja tylko i wyłącznie zabezpieczałam tyły Upał ogromny na sali więc chcąc nie chcąc przenieśliśmy tańce praktycznie na ciechociński deptak ku radości wracających ZUSów do sanatoriów po tzw. fajfach. Swoją drogą, że też im się chce tak nocą szybko biegać na dodatek w ich wieku. W sumie może to i dobre przed snem... nie nie spokojnie nie mam na myśli snu wiecznego patrząc na metrykę....hmm...ale czas ucieka.
Asia nie ma już 20 lat...masz kochana, te 20 to spokojnie masz i jak poszukasz znajdziesz jeszcze kilka
Irek na kłopoty najlepszy Bednarski. Kto żyw baruje się z życiem. Ot takie nasze koleje losu. A mogłam urodzić się żółwiem ku....wa no mogłam
W pracy jest tak dużo zajęć, że zapominam o moich implantach a że siedzą cichutko i bezboleśnie to tym bardziej mnie pamięć ucieka o ćwiczeniach...od jutra przywołam siebie do porządku.
Pozdrawiam Was serdecznie
wiesia
Wtajemniczona
22-08-2012, 19:35:54

Jakoś nieudolnie skopiowałam ale cóż w tym wieku to już raczej do piachu a nie na forum...Pozdrawiam młodzież postaram się już nie przeszkadzać.
wiesia
Forumowiczka
22-08-2012, 20:17:07

wjesionka
Pozdrawiam młodzież postaram się już nie przeszkadzać.
Wiesiu teraz to po prostu muszę się odezwać,żeby jakoś się do tej "młodzieży" doczepić, prawda?

grunt to pozytywne myślenie i nie zauważanie w lustrze tego czego się nie chce widzieć :).
Dobranoc, sprawdzę czy moja poduszka dalej taka wygodna ........
Asia
Forumowicz
22-08-2012, 20:20:49

wjesionka 2012-08-22 21:35:54 Jakoś nieudolnie skopiowałam ale cóż w tym wieku to już raczej do piachu a nie na forum...Pozdrawiam młodzież postaram się już nie przeszkadzać.
No nie Wiesia nie tylko młodzież pisze na tym forum ja się teraz mniej udzielam z braku czasu ale czytam wiec nie znikaj proszę bez Ciebie i Twych cennych uwag nic nie będzie takie same
Pozdrawiam
ks Janusz
Wtajemniczona
22-08-2012, 21:04:06

Dzięki za te pocieszanki
Pozdrawiam wszystkich i do miłego może kiedyś....
wiesia
gość
23-08-2012, 06:36:10

Witam i miłego dnia dla Was szyjki.
Wjesionka - mam świadomość swojego wieku oraz wieku innych ludzi. Często podziwiam za charyzmę oraz poczucie humoru podparte radością życia. Pracuję z ludźmi w Uniwersytecie III Wieku, gdzie średnia wieku w grupie to 67 lat,tak więc nie było intencją z mojej strony obrażanie czy też sprawianie komuś przykrości. Jeśli poczułaś się w jakiś sposób urażona to przepraszam. Moje dziewczyny z grupy często same siebie podziwiają a jednocześnie motywują.
Niunga - myślę, że powinnyśmy się spotkać lub porozmawiać na priv. Oo 3 września będę już na stałe w Warszawie.
Pozdrawiam serdecznie i więcej empatii kochani dla siebie też.
Bogna
gość
23-08-2012, 07:18:38

Miło mi było z Wami. Dziękuję za wszystkie cenne rady, wskazówki oraz wsparcie. Mam nadzieję, że męczyłam Was sobą aż tak bardzo. Jeśli tak - to przepraszam. Życie odbieram z radością pomimo problemów. Jest darem samym w sobie. Przynajmniej dla mnie. Życzę Wszystkim zdrowia, powodzenia w rozwiązywaniu problemów z dyskopatią, podejmowania odpowiednich oraz odpowiedzialnych decyzji. Powodzenia Kochani.
Bogna
Forumowicz
23-08-2012, 09:36:03

No na litość boska dziewczyny czy was letnie słonce za mocno przygrzało ja jakiem ksiądz rozjemca nie zgadzam się na wsze odejście bardzo was proszę nie obrażajcie się na siebie .
Dziewczyny BOGNA I WIESIA
Pamiętajcie o Tym co mówił na JP II wybaczcie i wybaczajcie Życie jest krótkie i uczmy się siebie szanować i kochać .
Więc ja Bardzo bardzo was mocno proszę nie odchodźcie .
Bardzo by się przydało wsparcie naszego aniołka może on by zmotywował Was abyście nie odchodziły Bogna i Wiesia przemyślcie to o to was prosi Wielebny
ks Janusz
Forumowicz
23-08-2012, 10:02:47

Jeszcze kilka słów .
Wiem że odwiecznym tematem jest wiek oraz zapadnie na jaką kol-wiek chorobę że czasami młodzi maja pretensje do starych że tak wcześnie zachorowali starzy zaś zazdroszczą młodym bo są młodzi to odwieczny temat i temat rzeka.
Moim zdaniem nie ważny jest wiek bo obojętnie w jakim wieku dopadnie nas choróbsko zawsze będzie za wcześnie i nie w porę, To forum powstało dla tego by się wzajemnie wspierać doradzać co można zrobić by polepszyć swój stan zdrowia ewentualnie gdzie się udać po pomoc lekarska czy rehabilitacyjną , mimo że jest rzeczą wiadomą iż jakieś spory i tarcia podczas dyskusji powstaną , lecz czy to jest powodem aby odchodzić myślę że nie .
Więc proszę przemyślcie to w spokoju ducha a zawsze się znajda ludzie którzy będą potrzebować wsparcia i pocieszenia w chorobie a czasami samotności wraz z chorobą i będą potrzebowali waszego wsparcia i otuchy .
Pozdrawiam z nadzieją że nikt z Was nas nie opuści.
Wciąż czekam też na odzew anTosi wierze głęboko że wrócisz
ks Janusz
Forumowicz
23-08-2012, 11:10:33

zanzibar 2012-08-23 11:36:03 nie zgadzam się na wsze odejście bardzo was proszę nie obrażajcie się na siebie .
Dziewczyny BOGNA I WIESIA
o co znowu chodzi ?? coś mnie ominęło ??
ja myślałem że odchodzi sie tylko z tego świata ale żeby z forum
w sanatorium w warunkach ambulatoryjnych przyklejono mi łatkę "największego ściemniacza" wchodzę ostatni i wychodzę pierwszy i jeszcze mam czas w nosie podłubać
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: