bognaj 2012-08-22 17:39:07 Witam witam jak miło na forum
Bogna sama zauważyłaś ,że ZUS-om się jeszcze chce biegać na fajfy.Moja droga też małymi kroczkami podążasz w tym kierunku nie zawsze się jest pięknym ,młodym i bogatym. Wiek każdy jest dobry aby się trochę poweselić a sen wieczny cóż przychodzi nieraz niespodziewanie i to niezależnie od wieku.
Asia się uaktywniła i Pawik dał kilka literek nie mówiąc o Irku Super, że moje wołanie o Waszą obecność podziałało.
Irek - Królową Balu była Panna Młoda. Ja tylko i wyłącznie zabezpieczałam tyły Upał ogromny na sali więc chcąc nie chcąc przenieśliśmy tańce praktycznie na ciechociński deptak ku radości wracających ZUSów do sanatoriów po tzw. fajfach. Swoją drogą, że też im się chce tak nocą szybko biegać na dodatek w ich wieku. W sumie może to i dobre przed snem... nie nie spokojnie nie mam na myśli snu wiecznego patrząc na metrykę....hmm...ale czas ucieka.
Asia nie ma już 20 lat...masz kochana, te 20 to spokojnie masz i jak poszukasz znajdziesz jeszcze kilka
Irek na kłopoty najlepszy Bednarski. Kto żyw baruje się z życiem. Ot takie nasze koleje losu. A mogłam urodzić się żółwiem ku....wa no mogłam
W pracy jest tak dużo zajęć, że zapominam o moich implantach a że siedzą cichutko i bezboleśnie to tym bardziej mnie pamięć ucieka o ćwiczeniach...od jutra przywołam siebie do porządku.
Pozdrawiam Was serdecznie