Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
22-08-2012, 06:33:03

bognaj
....co u Was Kochani - referować natychmiast.
ja się obecnie wkurzam na swoje złe nawyki :)
Wykorzystałam czas kiedy dzieci mają wakacje i mam mniej obowiązków na intensywny basen i okazało się, że jestem niewolnikiem swoich utrwalonych złych ruchów.
Wcześniej pływałam tylko odkrytą żabką i to swojej własnej produkcji więc chyba nie powinnam jej tak nazywać. Innych stylów nie umiałam. Akurat tej odkrytej żabki mi zabroniono po operacji, więc poszłam na nauki :)
Teraz już umiem wszystkie style i nawet jestem zachwycona basenem tylko ta paskudna żabka....... już kryta ale wciąż z utrwalonymi błędami.....
Tak więc walczę z odruchami :) i chyba polegnę.
Leczę też zapalenie rozcięgna w stopie bo załatwiłam je sobie orbitrekiem. Człowiek jest już chyba taki głupi (a konkretnie to ja), że nie dociera do mnie, ze już nie mam 20 lat i wszystko teraz już z umiarem.....
"Mądra inaczej"...... Asia
A poza tym ....... Upały mnie wkurzają.
gość
22-08-2012, 07:53:31

Asiu a ja cały czas myślałam, że Ty masz 20 lat no to się wydało
Ja wczoraj byłam u osteopaty, który mówi, że mogę powoli myśleć o powrocie do pracy (jestem m-c PO) i tu Asiu zaznaczył: właściwa postawa, wstać raz na godzinę, nie dźwigać....a jak się nie da to siedzieć w domu.
dziś neurolog zobaczymy co on powie...nie żeby mi się spieszyło, zbieram opinie, mam jeszcze urlop do wykorzystania zatem to jeszcze może potrwać...
Bóle głowy są ale rzadsze.....całkiem do opanowania zwykłą pyralginką...
za kilka dni kontrola u operatora i zdjęcia rtg impanciku oj już tęsknię by go ujrzeć
a i tak posłucham napewniej kogo? Wielebnego a co on powie? modlić się a nie do roboty wracać
pozdrawiam Was
gość
22-08-2012, 08:08:49

Cześć, ruszcie się do pisania bo temat stacza się w dół
Bogna, na pewno byłaś Królową Nocy, zazdroszczę Tobie takich baletów. Dla sympatycznej Bogny z " forum szjkowego" sympatyczny kolega irek.
http://www.youtube.com/watch?v=vNvkdg6qYO4
http://www.youtube.com/watch?v=y-4Y0tDfVCk&feature=related
Asiu, człowiek uczy się całe życie, mówić, chodzić, pływać itp. Najważniejsze żeby w tym bagnie nie utonąć. Upały, niedługo zima.
Aga, pewien nielubiany człowiek kazał napisać na bramach obozu koncentracyjnego " Praca czyni wolnym". Praca z człowieka czyni CZŁOWIEKA, a kontakt z ludźmi daje sens życia. Tak uwielbiam morze, góry i cuda natury Pracujący " Człowiek to brzmi dumnie".
raf, rocznik 1963? kto pisał ojciec, dziadek czy pradziadek
eddiex, swoim problemami mógłbym obdarzyć (z chęcią) niejedna rodzinę. Takie jest k..wa życie.
Może ktoś zna odpowiedź gdzie uciec przed całym złem tego świata, jak zmienić bieg wydarzeń które się nie wydarzyły lecz jest pewne, że się wydarzą. Nikt nie potrafi zmienić biegu rzeki. Takie jest życie, my jesteś tylko ludźmi.
Coś mi się ciśnie na usta, dam sobie sam odpowiedź - Choćbyś skakał i przykucał i tak buca i tak buca .
=======================
Życie to choroba przenoszona drogą płciową
=======================
http://www.youtube.com/watch?v=NyyOgVZ4S6Y&feature=related
I tym optymistycznym akcentem, życzę wszystkim Miłego.
irek
Forumowicz
22-08-2012, 10:19:36

buraczek 2012-08-22 08:33:03 Człowiek jest już chyba taki głupi (a konkretnie to ja), że nie dociera do mnie, ze już nie mam 20 lat i wszystko teraz już z umiarem.....

Asiu a ja cały czas myślałam, że Ty masz 20 lat no to się wydało wink
masakra , ja stawiałem na 19
Irek - dłuuuuuuuugo by opowiadać .... vódki by nie starczyło
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowiczka
22-08-2012, 10:47:40

pawik
Asiu a ja cały czas myślałam, że Ty masz 20 lat no to się wydało
19????? cha!
no.... niech będzie - mam hmmmmm.....20,5!!!
i przez to pół cała ta dyskopatia

całuski dla wszystkich!
Asia
Forumowiczka
22-08-2012, 10:49:29

krak62
=======================
Życie to choroba przenoszona drogą płciową
=======================
irek
kurcze znałam to ale już zapomniałam :)
Świetne Irku :)
gość
22-08-2012, 14:56:57

oj Irku myślę, że jednak z "każdej sytuacji jest jakieś wyjście" - i w Twoim przypadku pomału też udałoby się to jakoś ogarnąć. Zawsze trzeba to światełko w tunelu(nie mam tu na myśli tego ostatniego w życiu tunelu);) widzieć i myśleć pozytywnie:)
Pozdrawiam
EDI
gość
22-08-2012, 15:39:07

Witam witam jak miło na forum
Asia się uaktywniła i Pawik dał kilka literek nie mówiąc o Irku Super, że moje wołanie o Waszą obecność podziałało.
Irek - Królową Balu była Panna Młoda. Ja tylko i wyłącznie zabezpieczałam tyły Upał ogromny na sali więc chcąc nie chcąc przenieśliśmy tańce praktycznie na ciechociński deptak ku radości wracających ZUSów do sanatoriów po tzw. fajfach. Swoją drogą, że też im się chce tak nocą szybko biegać na dodatek w ich wieku. W sumie może to i dobre przed snem... nie nie spokojnie nie mam na myśli snu wiecznego patrząc na metrykę....hmm...ale czas ucieka.
Asia nie ma już 20 lat...masz kochana, te 20 to spokojnie masz i jak poszukasz znajdziesz jeszcze kilka
Irek na kłopoty najlepszy Bednarski. Kto żyw baruje się z życiem. Ot takie nasze koleje losu. A mogłam urodzić się żółwiem ku....wa no mogłam
W pracy jest tak dużo zajęć, że zapominam o moich implantach a że siedzą cichutko i bezboleśnie to tym bardziej mnie pamięć ucieka o ćwiczeniach...od jutra przywołam siebie do porządku.
Pozdrawiam Was serdecznie
Bogna
Wtajemniczona
22-08-2012, 17:21:59

krak napisał
Może ktoś zna odpowiedź gdzie uciec przed całym złem tego świata, jak zmienić bieg wydarzeń które się nie wydarzyły lecz jest pewne, że się wydarzą. Nikt nie potrafi zmienić biegu rzeki. Takie jest życie, my jesteś tylko ludźmi.
ja najchętniej chciałabym znależć się w takim efekcie motyla jak w filmie - możesz zmienić przyszłość w przyszłość
a jak mawiał dyzma - życie, trzeba brać za morde i prać po pysku...i w pełni się z tym zgadzam, dołęga mostowicz to był naprawde fajny pisarz
a tak na poważnie.... to dzisiaj mój pierwszy dzien wieku dojrzałegoczyli 1z 365 na/50
nie odzywałam się bo świętowałąm urodzinki
chociaż oczywiście dusza ma 35 i na tyle się czuję, 20 nie chciałabym mieć znowu wtedy jednak człowiek troche mniej mądry a 35 to tak w sam raz, bo już nie głupi a jeszcze bardzo młody
dzisiaj byłam na masażu całego kręgosłupa oczywiście prywatnie bo na fundusz to w lutym, póki co boli ale tak ma być
łapka drętwieje ale jeszcze źle nie jest, tylko mam wrażenie że w obojczyk ktoś mi wbił szpade po sam koniec....ale drugi jeszcze mam w dobrym stanie...ogólnie cała reszta poza kręgosłupem - pierwsza klasa
gość
22-08-2012, 19:22:19

Helloł,
Ja już po 3 wyciagu i coraz mniej mi się on podoba Szyja po nim boli coraz bardziej i nie wiem, czy jest sens w tym wszystkim w ogóle. Ręce mam coraz słabsze. W dodatku jedna z rehabilitantek stwierdziła, że to nie jest dobry pomysł. Już nie wiem co robić. Jak nie będzie efektów, to położą mnie na Szaserów.
Dziś się zdenerwowałam w przychodni i nie wiem, czy stres też ma jakiś wpływ ale zaraz po tym bolało jeszcze bardziej...
Stokrotka, spóźnione życzenia :)
Bogna, podziwiam..
Irek, co za zapał :)
Doradzcie kochani: mam plan, żeby szukać pracy ale nie wiem czy powinnam. Do obecnej nie mam już po co wracać, wiem to na 100%. Mam tam 1 miesiąc wypowiedzenia. Nie wiem czy zrezygnować, czy ciągnąć L4 i wyleczyć się póki można. Fatalnie się z tym czuje...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: