Reklama:

drętwienie kończyn i mroczki przed oczami co mi jest??????? (95)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-06-2016, 22:02:14

Sluchajcie !!!! Mialam the sam problem kilkanascie lat: dretwienie reki,w oczach mroczenie,widzialam polowki ludzi i rzeczy,okropne wymioty.W roku 2002 wyslali mnie na MRI .Okazalo sie ze mam chorobe ktora nazywa sie Cadasil.Mieszkam w USA nazywaja ta chorobe europejska ,malo kto orientowal sie jak mi pomoc.Znalazlam wspaniala doktror zalecila mi dawanie co 3 miesiace BOTOX leczniczy nie jakis kosmetyczne badziewia.Od roku 2002 czuje sie wspaniale i kiedy zaczyna bolec glowa biore tabletke i zaraz wszystko ustaje.Pisze to dlatego ze wspolczuje Wam bardzo,sama w takich bolach chcialam odebrac sobie zycie.Teraz juz coraz wiecej pisze o Cadasil chorobie,brali mi takze probke skory i okazalo sie ze jest to genetyczne.Pamietam jak cierpiala moja babcia,moja mama ktore zmarly na wylew ,my skolei mozemy pewnych bledow uniknac.Poczytajcie o tym warto,ostatnio okazalo sie ze moja corka takze dostala ta wstretna chorobe,musze ja wspierac.Pozdrawiam….
gość
18-07-2016, 09:44:16

hej plamy w oczach a potem silne bole glowy man 31 lat a ten problem man od 10 roku zycia neurolog powiedzial mi ze tym trzeba sie nauczc zyc i to przez tyle lat mnie przesladuje czasami to juz dosaje depreji
gość
18-07-2016, 11:36:10

jak nie masz diagnozy, to co chcesz leczyć
gość
20-05-2017, 15:40:18

Bardzo prosze o kontakt Panią, która pisała o chorobie CADASIL.
W mojej rodzinie jest podobna sytuacja, chciałabym to skonsultować.
Podaję swój email - nela108@o2.pl
gość
13-02-2018, 21:17:42

U mnie też zdiagnozowano Cadasil,tzn.badania genetyczne potwierdziły mutację genu.
gość
16-02-2018, 09:28:42

Jakie lab polecacie do badań w tym kierunku/jaki koszt? Zastanawiam się czy przesyłanie jakiegoś collection kit do UK ma autentycznie sens.. Kuzynka czeka właśnie na wynik, a ja nie wiem już co ze sobą robić, bo też dokładnie te same objawy... <a href=”http://jejportal.pl/wiadomosc/kontroluj-migrene_0”>Pulsujący ból głowy</a> wieczorami już od podstawówki, całe spektrum zjawisk entopt. non stop przed oczami, nie tylko mroczki, zastanawiam sie jeszcze na różnymi opcjami autoimmun., sami poczytajcie o MSG... Ludzie opisują jakieś dziwne ciśnienie w szyi, drętwienia, kłucie w stopach jak falanga, strach przed udarem bardziej niż wylewem, a winne jest głupie mleko w proszku i inny syf, którym zagęszczana i konserwowana jest żywność
gość
20-03-2018, 15:22:12

U mnie również badania genetyczne zdiagnozowały - Cadasil. A mam 19 lat drętwienia, mroczki od 3 lat.
gość
22-03-2018, 19:27:28

Szukam jakiś informacji na temat Cadasil. Jak sobie radzić z tą chorobą. Za każdą informacje bedę wdzięczna :). Zdiagnozowano mnie 2 lata temu, bardzo częste i bolesne migreny, zawroty głowy, mroczki, utrata ostrości widzenia oraz drentwienia.
gość
12-10-2018, 06:04:22

Gość 2018-03-20 16:22:12
U mnie również badania genetyczne zdiagnozowały - Cadasil. A mam 19 lat drętwienia, mroczki od 3 lat.
gość
12-10-2018, 16:57:28

bzdura

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: