witam wszystkich na forum chcialem od razu powiedzieć ze jestem tu nowy więc przeraszam za wszelkie nie dociągnięcia z góry
Cierpie na jakieś dziwne schozrenie lekaż powiedział że niby to jest migrena ale sam nie wniem miałem robiona tomografie i eeg i niby wszystko wporządku a obiawy to:
drętwienie kończyn, twarzy, glowy, uczucie mrowienia wlasnie w tych miejscach i niedowlad, czasem zdarzy mi sie wymiotowac i zdarzają sie tęz mroczki pzred oczami tak ze nie wiele jestem w stanie zobaczyc wszystko dzieje sie powoli a w skarjnych przypadkach nie umiealem nazywać różnych zreczy po imieniu np nie bylem wstanie powiedziec ze stół jest stołem. wszystkie te obiawy mają miejsce w 1 dniu zaczyna sie to najczęsciej od mroczków a przy wszystkim towarzysz ból głowy czasem więkrzy zcasem mniejszy. cierpie na to od ok. 5 roku zycia czasem mialem to częsciej czasem rzadziej czasem pzrebieg tego był ostrzejszy zcasem łagodniejszy
moje pytanie do forumowiczów i moze do jakiego specjalisty co mi do cholery jest jak leczyć czy da sie to leczyc jak unikac jesli sie da
z moich obserwacji i pzremyslen to nie znajduje związku miedzy nasilaniem sie ataków a przyjmowaniem jakiegos specyficznego pokarmu czy stresem poprostu czasem to mam czasem nie i w ogóle nie wiem jak sobie z tym radzić nie umiem tego przewidzieć
jesli zapomnialem czegos dodac prosze pisac ja chętnie odpowiem na wszelkie pytania tylko niech mi ktoś pomoże dziękuje z góry