Reklama:

Czy ktoś z Was leczył sie KEPPRA?Proszę o kilka słów,jak się czujecie ? (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-02-2008, 12:36:00

Będąc dziś u lekarza dostałam wiadomość o odstawianiu powoli Depakine chrono a wprowadzeniu Keppry :-o Boje się,ponieważ mój organizm przyjmuje już kilka lat Depakine chrono.Zastanawiam się jak bedzie to wszystko wyglądało.Lekarka powiedziała,ze to REWELACYJNY LEK,a zarazem BARDZO DROGI -450ZŁ,ale już dali na ryczałt -3.20zł .Jeśli ktoś wie,coś nie coś o Kepprze proszę napiszcie mi.Jak sie czujecie po nim?,czy jesteście zadowoleni z niego?Z góry dziękuję! Pozdrawiam Was! Małgorzata z Wrocławia.
gość
05-02-2008, 12:55:00

z wlasnego doswiadczenia moge tylko powiedziec ze odstawianie leku nie jest najprzyjemniejsze :-/
Powodzenia
Junoumi
gość
05-02-2008, 13:26:00

05-02-2008 o 13:55, gość :
z wlasnego doswiadczenia moge tylko powiedziec ze odstawianie leku nie jest najprzyjemniejsze :-/
Powodzenia
Junoumi
Witaj! Tak tu masz rację,tyle przeszłam zmian leków,że głowa boli Naprawde BOJĘ SIĘ teraz!!!Pozdrawiam.Małgorzata z Wrocławia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Reklama: