Reklama:

Czy kręgosup może powodować objawy podobne do uszkodzeń mózgu ? (61)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-10-2012, 16:35:39

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-03-2014, 17:20:44

Witam.
Czy ktoś z forumowiczów znalazł sposób jak pozbyc się tych objawów ?
gość
12-07-2014, 20:54:47

Mam identyczne objawy jak wszystkie osobyz tego forum, niestety moi lekarze też rozkładają ręce, zrzucają wine na stres i właśnie na zniesioną lordoze, czekam jeszcze na badanie MRI odcinka szyjnego. A co u was nasila objawy? U mnie nasila je stres, cwiczenia,kawa i alkohol. Boże, czuje sie jak bym wiecznie chodzila na haju... trwa to juz pół roku. Mój mail natalia1313@poczta.onet.eu. Jeśli ktoś chce porozmawiac o tej "chorobie" to prosze pisać.
gość
09-08-2014, 21:58:52

Witam czy udalo sie komus ujierubkowac w diagnostyce i leczeniu. Glupio mi powtarzac
pojawiajace sie stwiwrdzenie "mam to samo"... ale mam:(. Gdyvy ktos mogl pomoc czekam na kontakt j.kprsan@wp.pl
gość
09-08-2014, 22:01:34

J.korsan@wp.pl
gość
14-08-2014, 08:23:51

Gość 2014-07-12 22:54:47
Mam identyczne objawy jak wszystkie osobyz tego forum, niestety moi lekarze też rozkładają ręce, zrzucają wine na stres i właśnie na zniesioną lordoze, czekam jeszcze na badanie MRI odcinka szyjnego. A co u was nasila objawy? U mnie nasila je stres, cwiczenia,kawa i alkohol. Boże, czuje sie jak bym wiecznie chodzila na haju... trwa to juz pół roku. Mój mail natalia1313@poczta.onet.eu. Jeśli ktoś chce porozmawiac o tej "chorobie" to prosze pisać.
Można podjąć próbę rezygnacji z kawy i alkoholu bo to są czynniki stresogenne. Ćwiczenia dobrze dobrane, na świeżym powietrzu, nie mogą szkodzić, ustawione wadliwie tak.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
15-08-2014, 11:00:24

Gość 2014-07-12 22:54:47
... A co u was nasila objawy? ...
Ostatnio "negocjacje" z operatorem internetowo-telefonicznym.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
14-04-2015, 19:10:37

Gość 2009-07-28 22:15:00
Jejku jak dobrze wiedziec, ze sa ludzie ktorzy zmagają sie z takimi problemami jak ja.Juz nie wiem co ma robic, ręce opadaja.Zaczeło się rok temu.O poranku wstałam, krzatałam się i nagle zaczeło mi sie krecic w głowie, słabo mi było, doszły mdłosci i nagłe uczucie potrzeby skorzystania z toalety do tego zimny pot.Lekarz rodzinny, neurolog i laryngolog nic nie stwierdzili.Jedynie wykluczyli zaburzenia błędnika.Dostałam lek Histimerck.Na tyle pomaga ,ze szybciej mijają zawroty.RTG odcinka szyjnego nic nie wykazało tylko brak naturalnej lordozy.Od tamtego roku coraz czesciej występują te ataki.Zwłaszcza w nocy albo nad ranem.Ostatnio doszedł ból szyji i tyłu głowy.Następnego dnia ziewam jak szalona, objawy są mniejsze ale uczucie dziwnosci i mdłosci towarzesza przez kilka dni.Zauwazyłam,ze czesto te ataki wystepuja po tym jak kilka godzin wczesniej dzwigam cos ciezkiego albo dłuzej trzymam głowe uniesiona w góre.Okropnie jest z ty życ.Trzeba pracowac i zyc normalnie ale na półgwizdka.Czy na prawde nikt nam nie potrafi pomóc?
Mam pytanie, czy juz wiesz co Ci jest? Mam te same objawy, 4miesiecznego synka w domu i brak sily do chodzenia po lekarzach ;-( kazdy lekarz rozklada rece, plakac mi sie chce
Początkujący
17-04-2015, 12:50:44

Jedynym rozwiązaniem jest znalezienie dobrego lekarza. Poszukaj opinii wsród znajomych, może znajdziesz tego właściwego lekarza, który wyleczy twoje choroby.
[url=http://www.pogotowie24.com/]elektryk kraków[/url] pomógł mi przy montażu rolet elektrycznych.
gość
17-04-2015, 20:41:38

pewnie jakbym trafila na dobrego lekarza nie szukalabym pomocy na forum a poniewaz mam identyczne objawy jak kolezanka, mialam nadzieje, ze moze jeszcze zaglada na forum.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: