Dzień dobry!
Chciałabym opowiedzieć Wam miejscu, w którym byłam z polecenia znajomego, który z kolei był tam również na kuracji. W niewielkiej miejscowości Świebodzice w woj. dolnośląskim znajduje się Akademia Medycyny Regeneracyjnej, w której za pomocą medycyny regeneracyjnej pacjenci osiągają niesamowite wyniki kuracji. Usługi świadczone w Akademii oparte są na kompleksowej metodzie regeneracji narządów i odnowy i odmładzania organizmu. Mają oni pacjentów z różnych krajów świata z różnymi chorobami, w tym chorobami, uznawanymi za nieuleczalne, a więc tak naprawdę z tymi, o których tutaj rozmawiamy na forum.
Co prawda ja tam byłam w celach profilaktycznych i oczyścić organizm, ale sama profilaktyka z kompleksowym oczyszczaniem organizmu uruchamia organizm do walki ze wszystkimi dolegliwościami.
Gorąco polecam to niesamowite miejsce, gdzie bardzo życzliwi ludzie pomagają w walce z chorobami nie za pomocą trującej chemii i leków, lecz za pomocą medycyny naturalnej i regeneracyjnej. Bardzo dużo informacji o Akademii i metodzie można znaleźć na ich stronie internetowej. Wystarczy wpisać nazwę i miejscowość w wyszukiwarce. Ze swojej strony, wiedząc jak ważne i trudne jest znalezienie pomocy czasem w bardzo beznadziejnych sytuacjach, bardzo chętnie opowiem o swoim doświadczeniu w Akademii, jak również o opinii pacjentów, z którymi miałam kontakt podczas kuracji, a więc z pytaniami piszcie na maila med[kropka]ludowa dalej stawiajcie małpkę i dopiszcie gmail[kropka]com
Gorąco was pozdrawiam i życzę dużo zdrowia!