Reklama:

Ból szyi!Proszę o rade (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
14-06-2009, 19:59:00

Od jakiegoś czasu boli mnie szyja. któregoś ranka obudziłam się i skręcając w lewo poczułam ból w szyi. Smaruje ją od 3 dni maściami rozgrzewającymi ale to nic nie daje. Byłam u lekarza bo myślałam że mam cos w gardle ale okazało się że nie. Na te bóle doktorka powiedziała że jak raz się naciągnie to potem długo bli. Boję się że to coś poważnego, czy ktoś też tak miał?
gość
15-06-2009, 07:22:00

problemy z szyją to temat rzeka Począwszy od "zawiania" lub napięc mięśniowych, ktore zwykle samoistnie ustępuja po kilku dniach, skończywszy na poważnych dyskopatiach i innych patologiach odcinka szyjnego kręgosłupa...
Jeśli problem sie bedzie utrzymywał pewnie trzeba będzie zrobic jakies badania, lekarz pierwszego kontaktu powinien skierować do ortopedy, radzę nie bagatelizować. lepiej zdusić w zarodku niż pozwolić żeby się rozwineło
gość
15-06-2009, 20:13:00

Już się boję, czyli są to raczej schorzenia kręgosłupa? Mam siedzącą prace może to od tego.
gość
07-09-2009, 09:23:00

Również rano wstałem z łózka i przy skręcaniu szyi w lewo mam tępy ból z lewej strony. Sądzę, że to nadwyrężony mięsien, ale nie wiem z jakiej przyczyny. Poszedłem spać lekko zawiany chmielem i być może krzywo spałem. 2 dzień z bolącą szyją.
gość
20-09-2015, 16:24:13

Zemdlałam i uderzylam w okno i szafkie poczatkowo nie umiałam wcale ruszyc szyja bol był okropny smarowałam zelami i przeciw boloew brałam ibum *** masowalam bol jeszcze sie utrzymuje ale nie biore lekow czy nadal brac czy inne lekarz ktury był w dzien upadku nie widział postawy przeswietlenia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: