A jak moge to sprawdzic moze masz jakas strone internetowa dodam ze nie mieszkam w polsce i przepraszam ze w ogole poprosilam cie o udzielenie informacji tylko wiesz ja nie wychodze z domu
10-12-2006 o 12:58, gość :
Obiecałam, że się odezwę więc jestem.
To, co za chwilę przeczytacie jest bardzo ważne:
04.12.2006 MIAŁAM OPERACJĘ KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO.
Jestem w domu od 06.12.2006 i czuję się dobrze.
Chorobę zdiagnozował rezonans magnetyczny kręgosłupa szyjnego.
Fragmnet opisu:
"Na poziomie C6/C7 tylno-prawostronna, duża przepuklina jądra miażdżystego powodująca stenozę prawego zachyłka bocznego z kompresją prawego korzenia nerwowego".
Przez 7 dni poprzedzających operację byłam w stanie ostrym, nie będę opisywać co się działo ze mną i bliskimi bo nie o to chodzi.
TO JEST BARDZO POWAŻNA CHOROBA. GROZI PARALIŻEM.
PODZIELAM ZDANIE PRZEDMÓWCY - NIE LEKCEWAŻCIE OBJAWÓW, ZGŁOŚCIE SIĘ DO NEUROLOGA !
A operacja wcale nie jest taka straszna. Ja nie miałam już wyjścia - była dla mnie jedynym ratunkiem. Po operacji bólu po prostu ... NIE MA.
Nie doprowadzajcie się jednak do takiego stanu - gdybym zareagowała kilka lat temu może wystarczyłaby rehabilitacja.
Pozdrawiam, pytajcie mnie o szczegóły jeśli chcecie.
Będę tu zaglądać.
Agnieszka z Warszawy
Agnieszka ma racje ja tez mam takie bole jak opisujecie natychmiast trzeba zrobic rezonans magnetyczny mam przepukline w odcinku szyjnym polecam tylko neurochirurga najlepszy lekarz w polsce DR.WILK Z WARSZAWY PRACUJE W SZPITALU WOJSKOWYM NA SZACEROW MOJA SIOSTRA TEZ MA PRZEPUKLINE I ZA 2 TYGODNIE MA OPERACJE BEZ TEGO MOGLO BY JA SPARALIZOWAC JA MAM WIZYTE PO SWIETACH I CHYBA MNIE TEZ CZEKA OPERACJA NIE ZWLEKAJCIE !!!! JA MAM 29 LAT I CHCE ZYC POZDRAWIAM!!!
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.