Reklama:

ból kości ogonowej (122)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-09-2009, 09:41:00

To jest okropny ból ja też to miałam ale umnie to było spowodowane silnym stłuczeniem i bardzo ale to bardzo dlugo mnie bolała ta kosc ogonowa i od tamtego czasu miewam bóle czasami nie idzie wytrzymać
gość
24-09-2009, 19:03:53

witam. ja jestem nastolatka i kosc ogonowa boli mnie codziennie od trzech lat. gdy po dwoch latach bolu bylam u lekarza on stwierdzil ze udaje bo to niemozliwe ze po uderzeniu sie o kamien tak dlugo mnie boli.. on po prostu nie umial mi pomoc! Nie wiem co mam robic. Kośc jest moim przeklenstwem. przez nia musialam przestac trenowac siatkowke , potem koszykowke, az w koncu plywanie. sport jest dla mnie calym zyciem a przez nia nic nie moge uprawiac bo z przetranowania boli mnie jak cholera! Co ja mam zrobic? pojsc do nastepnego lekarza ktory powie mi ze udaje??
gość
14-10-2009, 18:42:56

Czytam Wasze wypowiedzi i ... chyba przejede sie do lekarza... Taki ból mam od około 3 tygodni. Początkowo myślałam,że to po zastrzyku. Bylam w szpitalu i pielegniara dała mi taką szpilę,że do dzis czuję na pośladku. I pomyślalam, że może mi jakiś nerw uszkodziła. Ale dziś (15.10), to normalnie do dziecka nie mogłam się schylić, nie mówiąc - tak jak Wy- o siedzeniu czy o jeździe samochodem. I wyczułam zupełnie na zakończeniu kosci taki jakby guzek... Nie wiem czy miałam to wcześniej, bo nie sprawdzałam. Kurde...
gość
28-10-2009, 20:52:27

A ja mam 13 lat jestem piłkarzem ostatnio nawet zaczełem wracać do mojej najwyższej formy i ciągle kontuzje zawsze coś mnie boli od ok. 1 miesiąca boli mnie także kośc ogonowa co robić kur***
gość
29-10-2009, 15:32:36

Ja mam ból kości ogonowej od 4miesiąca ciąży aż do dzisiaj.mam 25 lat i troche się boje i biore już czarne scenariusze pod uwage czyli nowotwór.
gość
03-11-2009, 20:00:46

Hej!:)

Wszyscy piszecie o podobnych objawach. Mnie one także dotyczą. Ból ten nasila się z dnia na dzień, boli mnie może od 3 miesięcy. Nie uderzyłam się nigdzie, przynajmniej nie pamietam tego faktu. A kiedy boli? gdy siedze, a następnie chcę się podnieśc odczuwam ogromny ból. Jestem panikarą, ale to coraz bardziej mnie denerwuje i w końcu pójdę do lekarza. Jednak nie lubię, no cóż, mam nadzieję tylko,że przestanie, bo mam 18 lat i to dziwne.;/
gość
07-11-2009, 19:26:29

Ja mam 31 lat i te same objawy od mniej więcej miesiąca. Jestem dość "koścista", więc pomyślałam że ma to związek właśnie z tym. Po przeczytaniu Waszych komentarzy postanowiłam zgłosić się do lekarza.
gość
25-11-2009, 14:29:43

A mnie boli od dzis i ide jutro bo to moze byc rak kosci:/
gość
28-12-2009, 06:30:14

Witam
no niestety dołączyłem do Was... do Waszego bólu :(
dzisiejsza noc była nie do wytrzymania, objawy pojawiły się 2 dni temu, w pierwszy dzień świąt :( najpierw delikatne, a teraz takie, że mam problemy z siadaniem, przewracaniem się na bok podczas leżenia... z bólu nie mogę też się opróżnić :(
zaraz zarzucę Ketonas, a potem kupię Voltaren... żeby tylko pomogło
Pozdrawiam
mfax
gość
01-02-2010, 22:15:00

hej:)
widze ze nie jestem sam a juz sie balem ...mam 23 lata i boli mnie od czterech dni,oczywiscie brak jakichkolwiek urazow ostatnimi czasy.Wiec jutro ide do lekarza i zobaczymy bo bol sie niestety nasila...pozdrawiam :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Reklama: