Reklama:

ból kości ogonowej (122)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-09-2009, 09:41:00

To jest okropny ból ja też to miałam ale umnie to było spowodowane silnym stłuczeniem i bardzo ale to bardzo dlugo mnie bolała ta kosc ogonowa i od tamtego czasu miewam bóle czasami nie idzie wytrzymać
gość
24-09-2009, 19:03:53

witam. ja jestem nastolatka i kosc ogonowa boli mnie codziennie od trzech lat. gdy po dwoch latach bolu bylam u lekarza on stwierdzil ze udaje bo to niemozliwe ze po uderzeniu sie o kamien tak dlugo mnie boli.. on po prostu nie umial mi pomoc! Nie wiem co mam robic. Kośc jest moim przeklenstwem. przez nia musialam przestac trenowac siatkowke , potem koszykowke, az w koncu plywanie. sport jest dla mnie calym zyciem a przez nia nic nie moge uprawiac bo z przetranowania boli mnie jak cholera! Co ja mam zrobic? pojsc do nastepnego lekarza ktory powie mi ze udaje??
gość
14-10-2009, 18:42:56

Czytam Wasze wypowiedzi i ... chyba przejede sie do lekarza... Taki ból mam od około 3 tygodni. Początkowo myślałam,że to po zastrzyku. Bylam w szpitalu i pielegniara dała mi taką szpilę,że do dzis czuję na pośladku. I pomyślalam, że może mi jakiś nerw uszkodziła. Ale dziś (15.10), to normalnie do dziecka nie mogłam się schylić, nie mówiąc - tak jak Wy- o siedzeniu czy o jeździe samochodem. I wyczułam zupełnie na zakończeniu kosci taki jakby guzek... Nie wiem czy miałam to wcześniej, bo nie sprawdzałam. Kurde...
gość
28-10-2009, 20:52:27

A ja mam 13 lat jestem piłkarzem ostatnio nawet zaczełem wracać do mojej najwyższej formy i ciągle kontuzje zawsze coś mnie boli od ok. 1 miesiąca boli mnie także kośc ogonowa co robić kur***
gość
29-10-2009, 15:32:36

Ja mam ból kości ogonowej od 4miesiąca ciąży aż do dzisiaj.mam 25 lat i troche się boje i biore już czarne scenariusze pod uwage czyli nowotwór.
gość
03-11-2009, 20:00:46

Hej!:)

Wszyscy piszecie o podobnych objawach. Mnie one także dotyczą. Ból ten nasila się z dnia na dzień, boli mnie może od 3 miesięcy. Nie uderzyłam się nigdzie, przynajmniej nie pamietam tego faktu. A kiedy boli? gdy siedze, a następnie chcę się podnieśc odczuwam ogromny ból. Jestem panikarą, ale to coraz bardziej mnie denerwuje i w końcu pójdę do lekarza. Jednak nie lubię, no cóż, mam nadzieję tylko,że przestanie, bo mam 18 lat i to dziwne.;/
gość
07-11-2009, 19:26:29

Ja mam 31 lat i te same objawy od mniej więcej miesiąca. Jestem dość "koścista", więc pomyślałam że ma to związek właśnie z tym. Po przeczytaniu Waszych komentarzy postanowiłam zgłosić się do lekarza.
gość
25-11-2009, 14:29:43

A mnie boli od dzis i ide jutro bo to moze byc rak kosci:/
gość
28-12-2009, 06:30:14

Witam
no niestety dołączyłem do Was... do Waszego bólu :(
dzisiejsza noc była nie do wytrzymania, objawy pojawiły się 2 dni temu, w pierwszy dzień świąt :( najpierw delikatne, a teraz takie, że mam problemy z siadaniem, przewracaniem się na bok podczas leżenia... z bólu nie mogę też się opróżnić :(
zaraz zarzucę Ketonas, a potem kupię Voltaren... żeby tylko pomogło
Pozdrawiam
mfax
gość
01-02-2010, 22:15:00

hej:)
widze ze nie jestem sam a juz sie balem ...mam 23 lata i boli mnie od czterech dni,oczywiscie brak jakichkolwiek urazow ostatnimi czasy.Wiec jutro ide do lekarza i zobaczymy bo bol sie niestety nasila...pozdrawiam :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: