LUDZIE, JAK WAS CZYTAM TO MI NIEDOBRZE!
MŁODZI LUDZIE I JUŻ TYSIACE PROBLEMÓW ZE ZDROWIEM - TAKIE MIĘCZAKI!!!
ZACZNIJCIE SIĘ RUSZAĆ, COŚ ĆWICZYĆ A NIE TYLKO SIEDZIEĆ, KORZYSTAĆ Z ORGANIZMU NIC NIE ROBIĄC...
BRAK SŁÓW!!!!
mens 2014-11-13 09:27:57
Ja sie chyba starzeje bo u mnie nie dawno bolal tylko kregoslup a teraz i odcinek szyjny.
Treść zablokowana przez moderatora
onawystraszona 2006-07-03 17:21:00
Mam podobny problem. Bolało mnie ostatnio bardzo w tych samych miejscach co mowisz. bpl;ało ponasd miesiac i przestało. Zaniepokoiło mnie tez to ze miałam niedowiedzenie na prawe oko które trwało około 10 min. Miałam tez przy skrecie szyji w jedna strone omdlenia. Wszystko narazie sie uspokoiło. Ale nie uwazam zeby to było normalne. Lekarzx tez kazał mi zbadac piersi. Około 7 lat temu miałampodobne bole ale lzejsze. Mam tez dwa malutkie jakby guzki wlasnie w okolicach szyji. Dlaczego lekarz ich nie widzi? Nie byłam jeszcze u neurologa ale sie tam wybiore . zycze powodzenia.
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2006-06-11 19:37:00
Witam
<BR>Mam 29 lat.
<BR>Mam problem. Od roku odczuwam dość dokuczliwe bóle szyi i głowy. Lekarz pierwszego kontaktu twierdzi, że to ból od kregosłupa. Przez pół roku przepisywał mi jakies leki przeciwzapalne i zwiotczające mięśnie, ale bez większych efektów. Czasem ból jest tak silny, że ciężko mi poruszać głową. A ból głowy zawsze rozpoczyna się od tylnej części przy szyi.
<BR>Na początku roku robiłam morfologię z rozmazem i OB i żadnych stanów zapalnych nie wykazało. Morfologia idealna.
<BR>Szyję mam lekko opuchniętą i ciągle ten ćmiący ból. Byłam u lekarza ortopedy, to nie zostałam nawet zbadana tylko dostałam leki przeciwzapalne i maść. czy to może być coś powazniejszego, czy to raczej ten kręgosłup?
<BR>Dwukrotnie byłam już na USG piersi, bo miałam wrażenie, że to bili mnie pierś i pacha. Ale tam było wszystko OK.
<BR>Dodam, że często mam też kłopoty z kręgosłupem w odcinku lędźwiowym. Czy jeżeli mam dyskopatię odcinka szyjnego, to w parze musi z tym iść wypadanie dysku "u góry".
<BR>Z góry dziękuję za odpowiedź
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.