Gość 2020-01-29 01:06:57
Witam jestem po embolizacji tetniaka mózgu 15.01.20 . Mam 6 spiralek, dwa dni leżenia na płasko i 5 dni w szpitalu. Kontrola angio za pół roku . Często boli mnie głowa choć mam niskie ciśnienie.
Gość 2020-01-29 01:06:57
Witam jestem po embolizacji tetniaka mózgu 15.01.20 . Mam 6 spiralek, dwa dni leżenia na płasko i 5 dni w szpitalu. Kontrola angio za pół roku . Często boli mnie głowa choć mam niskie ciśnienie.
Gość 2020-01-25 11:46:55Tez mam zalozony flow diverter po zabiegu mialam zalecenie przez 3 miesiace plavix i acard i przez kolejne 3 miesiace sam acard. Od roku nie przyjmuje zadnych leków czuje sie dobrze jedyne co to przy duzym przemeczeniu mam zaburzenia pola widzenia ale jest to spowodowane umiejscowieniem tetniaka blisko tetnicy ocznejGość 2019-11-25 17:35:26
15.11 miałam embolizację tętniaka ACoA. Dwukrotna próba wprowadzenia spiral embolizacyjnych nie powiodła się i w związku z tym wprowadzono stent system
przerwania przepływu. Uzyskano wyłączenie kopuły tętniaka z krążenia. Czuję się bardzo dobrze. Za 6 miesięcy kontrolna angiografia naczyń mózgowych. Co mnie zastanawia ? Przed zabiegiem informowano mnie ,że w przypadku założenia stenta będę musiała przyjmować okresowo lub może na stałe leki rozrzedzające , a po zabiegu i przy wypisie ( napisane dużymi literami w karcie informacyjnej ) Nie wymaga kontynuacji zażywania leków Plavix ani Polokard.
I tu zwątpiłam. Czy ktoś jeszcze ma takie zalecenia?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.