Reklama:

Zmiany naczyniopochodne w obrazie mr (69)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-04-2018, 19:33:20

Witaj, nie denerwuj się i nie martw na zapas, nie masz objawów tocznia, moja reumatolog pytała o wypadające włosy , afty w buzi i białko w moczu, wysypki bez tych rzeczy nie ma rozpoznania. A poza tym miano 1:320 jest nieznamienne , ona mi mówiła , ze jakbym miała 1:160 lub 1:320 to w ogóle nie byłoby o czym gadać. Możesz mieć po prostu jak ja, moja córka skłonność do autoimunizscji i tylko mieć takie wyniki i żadnych objawów nigdy w życiu. Ja tez mam zrobić ANA 3 ale dopiero za 3 tygodnie
Początkująca
26-04-2018, 10:12:28

Boże mam nadzieję że to nie toczeń . A dlaczego kazała ci zrobić ANA3? I dlaczego za 3 tygodnie? Ja do tej pory myślałam że ja sobie te bóle wmawiam bo się naczytałam, wystraszyłam.... Ale teraz to już nie wiem.... 😟 jestem przerażona . A w tych ANA3 to już w ogóle wszystko może wyjść... to jest test na wiele nieciekawych chorób. Boję się strasznie . A ta twoja noga już Cię nie boli? Bo mnie to że strachu chyba bóle przechodzą.... że niby takie wyparcie.... ja to jak teraz zlecę te badanie to jak znam moje laboratorium to za 3 tyg zrobią.... Jestem załamana jadę dziś do rodzinnego po antydepresanty . Muszę się otumanic bo nie daje rady. Pozdrawiam Cię i z całego serducha życzę Ci zdrowia. Z perspektywy tych badań to już te SM wydało mi się lepszà opcją .. wybacz za moje podejście do tematu ale ja jestem hipochondryczka i wszystko rak przeżywam. Mąż o wiele lepiej to znosi. Wierzy że nic mi nie jest . Próbuje umówić się na wizytę do reumatologa ale nikt nie odbiera telefonu. Muszę jechać osobiście chyba. Pozdrawiam .
Początkująca
27-04-2018, 16:16:56

Droga Ewo czy mogłabym złapać do Ciebie jakiś bezpośredni kontakt poza forum? Pozdrawiam
gość
29-04-2018, 18:15:51

Oczywiście, mój mail: grudzinska@me.com
Początkująca
30-04-2018, 05:46:46

Bardzo dziękuję. Odezwę się do Ciebie na priv po wizycie u reumatologa. Może nie wszystkie info jakie tu podajemy nadają się na forum . Pozdrawiam serdecznie. Trzymam za Ciebie kciuki
gość
15-07-2022, 05:58:18

Czy udało się Panią znaleźć przyczynę tych zmian? Bliska mi osoba ma takie same.
gość
24-08-2022, 17:26:42

Witam, dopiero trafiłam na forum i muszę przyznać, że jestem szalenie ciekawa jak potoczyły się losy obydwu Pań. Życzę dużo zdrowia i mam nadzieję że dacie Panie znać jak się czujecie.
Sama właśnie odebrałam wyniki badań MRI, podejrzenie zmian naczyniopochodnych, w miarę zdrowa 28-latka
gość
09-09-2022, 11:55:09

Smerfetka, Ewa, jak zakończyły się wasze historie ?
gość
28-05-2023, 11:28:43

Witam wszystkich !
U mnie w wieku 22 lat wykryto zmiany naczyniopochodne w MRI głowy. Czy udało Wam się znaleźć przyczynę ? Proszę o kontakt - vegas006@o2.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: