Poty w nocy sa objawem chloniaka, zeby je wykluczyc zrob badanie z krwi LDH za 9 zl
Gość 2014-02-16 18:45:21
ggMECHATRONIKto1933711 mam dokładnie to samo co ty, cały czas stan podgorączkowy od grudnia ciągłe bóle głowy poporstu po tym zapaleniu. JAk śpie to takie rzeczy czuje w głowie że nikt mnie nie zroumie. i ciągłe poty. Chodziłem po lekarzach to już poporstu wyzywają od hipohondryków. Ten stan podgorączkowy to dla nich normalne. CHOdziłem po lekarach wymyślali anginy itd itd non stop antybiotyki i nic. Przez ostatni czas (3 tygodnie) non stop wyiotowałem i nic aż do momentu jak trafiłem znów do szpitala bo już nie miałem siły wstać z łóżka. I non sto ta wydzielina a kaszel jeszcze gorszy. Pani z pogotowia powiedziałem cała sytułacje wygladałem jak śmierć wręcz zrobiła wszystkie wyniki i mówi że są bardzo dobrze posluchała pobadała widać ze się przejeła i powiedziałą Pan ma problem gastryczny ŻoŁĄEk i z REFLUKS. I z tąd te objawy które się nasiliły po tych tonach leków przeciwólowych od pseudo lekarzy. Dodam że to było 3 dni temu biore teraz leki na żołądek i już czuje poprawę stan gorączkowy minął całkowicie łatwiej mi się też oddycha. Mam nadzieje że to to i te bóle po zapaleniu opon też całkowicie minął ale z opini lekarza wiem że jak jest chory żołądek to organizm wogołe witamin nie przysfajaa po takim zapaleniu organizm mosi się zregenerować. Odezwij sie gg