a dzieje się to już od 02.06.2009
Gość 2009-07-30 12:41:00 Witam , wykryto u mnie wirusowe zapalenie opon mózgowych w marcu, oczywiście szpital i rekonwalescencja w domu.Niestety mam bóle i zawroty głowy oraz problemy z koncentracja i pamięcią. żle znoszę upały.prosze o informację od osób , które przechodziły tę chorobę rok, dwa lata temu.jakie leki brały i jak się czują po takim czasie. czy wróciły do samopoczucia sprzed choroby.dziękuję
Gość 2009-10-11 20:53:27Gość 2009-07-30 12:41:00 Witam , wykryto u mnie wirusowe zapalenie opon mózgowych w marcu, oczywiście szpital i rekonwalescencja w domu.Niestety mam bóle i zawroty głowy oraz problemy z koncentracja i pamięcią. żle znoszę upały.prosze o informację od osób , które przechodziły tę chorobę rok, dwa lata temu.jakie leki brały i jak się czują po takim czasie. czy wróciły do samopoczucia sprzed choroby.dziękujęAT]
Witam ja również chorowałam na wirusowe zapalenie opon mózgowych. Na tydzień prz[/CYTed trafieniem do szpitala miałam jak każdy z Was makabryczne bóle głowy, nie byłam w stanie ruszyć się z łóżka bo miałam wrażenie że "coś" zaraz mi rozsadzi czaszkę od 2 lipca 2009 roku leżałam w szpitalu (15dni). Nie uważam żebym była źle potraktowana. Lekarze ciągle koło mnie biegali (było 5 podobnych przypadków na oddziale) W ciągu tych dni liczba komórek z 390 spadła mi do 3!!! Minęły już prawie 3 miesiące i do tej pory nie czułam bólu głowy :P Z całej tej "przygody" wniosłam na pewno większą troskę o swoje zdrowie. Kiedyś bagatelizowałam to co się działo ze mną ale teraz wiem że trzeba uważnie obserwować co się z nami dzieje, bo pewne przeoczenia (zaniedbania) można przepłacić życiem, a wiemy że nie ma nic cenniejszego niż ono.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.