Reklama:

Wzrok a nerwica (141)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
07-10-2014, 10:14:20

nie, tez nie udalo sie. U mnie tez jakos leci, choc jakos ostatnio nie mogę sie pozbyć tych głupich "lęków"... Niby sie nie denerwuje a w glowie pustka. I doskiera mi tył glowy i kark :( Dzis jade do endokrynologa. Pozdro
gość
07-10-2014, 16:09:33

Ja tez mam takie dolegliwości z strony kraku?
Daj znać co on tam powie.
muzykant
pozdro
Początkująca
08-10-2014, 05:56:05

Boli mnie glowa z tylu i kark. jak sie zdenerwuje to pulsuje mi w glowie itd. denerwuje sie czemu tak.
A u endo bylam bo mam niedoczynnosc tarczycy i lecze ja od 2 lat. Nie dostalam sie wczoraj bo doktor szla na msze do kosciola i przyjmowala tylko przez 50minut:(
Jakie masz dolegliwosci? lęki czy bole glowy i karku? Byles gdzies z tym? Pozdrawiam
Początkująca
08-10-2014, 07:54:34

Nie ma co czekać, tylko zapisujcie się do lekarza. ;/ jeżeli macie problem ze swoimi dotychczasowymi specjalistami, to zapiszcie sie przez internet. Np. www.medmemo.pl od razu sie zapiszecie
gość
02-11-2014, 21:25:12

Ja mam podobne problemy, przede wszystkim oczy:
-męty - masakra!
-nadwrażliwość na światło, światłowstręt.
-bóle oczu - jakby je coś zgniatało od góry i z tyłu.
-powidoki,leukocyty - drobiazg w porównaniu z wyżej wymienionymi.
-bóle i sztywnienie karku.
-bóle głowy - mam wrażenie, że wynikające z ciągłego, nienaturalnego napięcia.
-zmęczenie,niechęć do wszystkiego,brak apetytu,problemy ze snem - te objawy to raczej konsekwencja tych w/w dolegliwości.
Brałem coś tam na uspokojenie i nasenne - efekt - otumanienie i nic więcej.
Objawy mam od ponad roku i jak na razie z badań to mr głowy, standardowe wizyty u okulistów i tomografię oczu - wyniki w miarę ok.
Teraz mam przed sobą mr kręgosłupa gdyż mój neurolog sugeruje, że tam może być problem.
Niestety na wizyty i badania trzeba bardzo długo czekać...
Początkująca
07-11-2014, 10:22:19

Witajcie :)
Ja mam Mr kregoslupa 12 stycznia. Ciekawe co wyjdzie a jak narazie wszystko postaremu a u Was?
gość
11-11-2014, 18:52:34

a no po staremu od lekarza do lekarza :)
muzykant
gość
13-11-2014, 16:01:41

Hej
gość
13-11-2014, 16:05:54

Witam ja mam juz rok mroczki przed oczami bóle i zawroty glowy i juz mialem chyba wszystkie możliwe badania po robione i dalej nic nie wiem teraz jeszcze EEG będę mial robione to juz chyba ostatnie z możliwych badan i zobaczymy. 37
gość
13-11-2014, 16:46:51

aha zapomniałem dodać ze u mnie jest jeden z tropów w kierunku tężyczki ale to zanim wystąpiły objawy wzrokowe ...
Nie wiem czy kojarzycie temat ?
Muzykant

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: