Reklama:

Wzrok a nerwica (141)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-10-2014, 16:07:34

Ja jestem z najbardziej znerwicowanego miasta w tym kraju to jest z Warszawy...
Początkująca
02-10-2014, 09:10:06

Myślę, że Wrocław też nie jest lepszy. :)
Początkująca
02-10-2014, 12:49:39

ja Stalowa Wola :):)
gość
02-10-2014, 18:05:43

:) Ciekawe czy ludzie na wsiach gdzie chyba nie ma takiego rumoru i pędu mają takie problemy z nerwicą albo czy statystycznie jest ich mniej? - ja tam chętnie bym się wyniósł w jakieś spokojne ciche miejsce
Aha na domiar złego mieszkam blisko lotniska a ostatnio otworzyli (300 m) jeszcze cześć obwodnicy ...
Początkująca
03-10-2014, 08:17:27

wspolczuje ....
No ja tez bym wolala wies... Podworko wlasne i maly domek. Jakies zajecia w ogrodku itd. Inne zycie....
A ja mieszkam w bloku :( Jeszcze pod soba mam *** sasiadke, ktorej przeszkadza moj 4 latek... Ze skacze, ze biega, ze tupie. Policje nasyla nam ... Sadem straszy... i wykancza nerwowo czlowieka taka sytuacja :( Dziecko jak dziecko podskoczy, przebiegnie ale cale dopoludnie jest w przedszkolu. Pozdrawiam Was
gość
03-10-2014, 21:06:55

no tak to sa "uroki" bloków.
pozdro
muzykant
gość
04-10-2014, 10:06:43

https://m.facebook.com/groups/229020277110681?ref=bookmark
Dla wszystkich,którzy myślą,że to tylko wy borykacie się z tymi naszymi wizualnymi przewidzeniami.. Strona poświęcona jest głównie po to,żeby opisywać swoje przypadki ze śniegiem optycznym (polecam sprawdzić co to,bo może akurat trafi w to,co widzicie,a groźne to nie jest,także nie czytać głupot) Generalnie dość pocieszająca jest myśl,że nie jesteśmy z tym sami a i na tej stronce są nie tylko przypadki ze śniegiem,jest wszystko od pulsowania,rozdwajania czy latania przedmiotów,a nawet mętow.
gość
05-10-2014, 20:22:07

do Gość - Grupa zamknięta? I to na fb? dziwne trochę..
muzykant
Początkująca
06-10-2014, 15:02:57

Jak tam u Was?
gość
06-10-2014, 15:20:16

U mnie w miarę - chciałem dostać się na to co podał Gość i poczytać ale coś mi nie wchodzi... Tobie się es7ef udało zerknąć tam?
muzykant

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: