Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-08-2019, 11:56:33

Hej Madziu piszesz o nieustajacych wymiotach czytalem o opaskach akupresorowych Sea-Band ktore pomagaja na mdlosci.Mozna kupic je w aptece bez recepty.Sa rozne leki na te mdlosci ale maja skutki uboczne wiec nie proponuję ci.Moze sprobowac własnie te opaski ktorych zaletą jest wlasnie brak skutkow ubocznych.Wspolczuje ci bardzo bo juz dlugo meczysz sie z tymi objawami.Pij duzo przy tych wymiotach zebys nie odwodnila sie.Pozdrawiam cie bardzo goraco i sciskam mocno
gość
01-08-2019, 19:52:45

Dziekuje,sprawdzę czy maja tez tu.
Tak już długo i to takie męczące chciałabym choć przez chwile być taka jak przed operacja posc do wc i nie bać się ze zwymiotuje zanim dojdę.
Mam nadzieje ze to nic poważnego i bierze się to z tego kręcenia się w głowie,a nawiasem mówiąc czy wy tez tak mieliście długo i kiedy mogę spodziewać się ze to minie?
Pije bardzo dużo jak narazie od czasu szpitala pije cherbatke z cytryna tak mi zasmakowała ze wypijam ja do dziś dnia z 3L
Ale nue mogę jeść nue dosyć ze nie mam ochoty to jeszcze ten strach,no nie miłe uczucie wymiotować.
Pozdrawiam wszystkich
Paulinko kiedy wynik myśle o tobie o wszystkich
Wtajemniczona
01-08-2019, 22:22:00

Hejo
Ja nadal czekam.
Już mnie skręca w żołądku na samą myśl o tym wyniku..
Mam nadzieje ze wszystko pójdzie dobrze
Ja Ci kochana strasznie współczuję tych nudności i wymiotów :(
Oby to było chwilowe i obyś szybko wróciła do sił.
Bardzo się umęczysz bidulko.
Paula
gość
02-08-2019, 00:06:16

Akurat myślałam o tobie i zerkałam tu na forum
Dobranoc kochani
Dziekuje ze poprostu jestescie przy mnie
Wtajemniczona
03-08-2019, 15:32:11

Dzwonili do mnie z pracowni rezonansu.
Kazali mi przesłać wynik badania histopatologicznego :(
Do porównania.. Czyli cos tam pewnie jest skoro potrzebują :(
Paula
gość
03-08-2019, 16:23:13

Jest u nich ...cos, a mianowicie bajzel.
Wyniki poprzednich badan Radiolog ma u siebie, MRI z pazdziernika ub r,musza porownac z tym ostatnim sprzed tygodnia.
Wynik ki 67 /histopatologia /tez jest zapisany , wiec czemu nie zwroca sie do patologa ktory wykonal ki67?
Nigdy w zadnym przypadku nie obarczano dotychczas pacjenta o dostarczanie wynikow.
A co mialaby przeslac Magda skoro wcale nie dostala ki67?, oczywiscie po zrobieniu rezonansu za okolo 6 tygodni?
Wtajemniczona
03-08-2019, 16:30:22

Badanie wszystkie robię u nich. Za każdym razem.
Jak wyszedł guz przed operacją też robiłam u nich.
w październiku podobnie.
teraz też.
Wszystkie badania robię w Luxmed.
w środę mam urodziny. oby było co świętować
Paula
gość
03-08-2019, 18:03:09

Będzie nasza kochana zobaczysz!!
I nawet się nie waż inaczej myśleć.
Opaskę zakupie we wtorek koszt 11cos €
Tabletki tak sobie dają radę cały czas reni cyckam bo zgaga okropna.
Oj nie ma dnia bym się nie modliła o to bym rano wstała bez zawrotów głowy,wiem ze tu ktoś na forum tez miał zawroty i przy okazji chce zapytać jak długo się z nimi męczył,ja powoli chyba się do nich przyzwyczajam ale czasem jak mnie sięgnie to aż nogę lewa podnoszę jakbym nie wiem dlaczego miała przejść wielki mór.
Bardzo się boje o życie o to ze będę je mieć krótkie,bo tak jakoś to czuje ze coś będzie,te same uczucie miałam przed operacja teraz mam odnośnie bycia wśród was.Nie chce byście mnie broń boze pocieszali poprostu tak czuje,
Kochana wyniki bedziesz mieccidealne i bedziesz mieć cudowne urodzinki,dbaj o siebie ja tez zastanawiam się czy może nie posc do dietetyka bo jak narazie jem (no w miarę jem)normalnie,a z tego co czytam to powinnam mieć trochę inna dietę a u nas dzieci frytki domowe kotlet na prowadzeniu z piersi pomidorowa naleśniki wszystko co chyba niezbyt zdrowe ale jakie przypominające pl i jakie dobre no nie...?
Raz jeszcze sciskam i będzie dobrze pisz oczywiście 😘
Całus dla każdego tu😘
gość
04-08-2019, 00:46:09

Magda wez sie ulituj i napisz co to znaczy " reni cyckam " bo kombinuje ale nic nie idzie coby znaczenie jakies zlapac.
A moze mialo byc reni cyc kam , ale co za jedna ta renia ?
Juz przed operacja Twoja pisalam ze bedziesz zyc 100 lat i wiecej , moge odszukac ten post, wiec zycie bedziesz miec znacznie dluzsze niz myslisz.
A moj maz uwielbia " kotlet na prowadzeniu z piersi " , stale mnie chwali ze pycha , pytal skad mam przepis to mu powiedzialam ze od Magdy.
gość
04-08-2019, 08:16:17

Renni na zgagę cyc kam (ssie)bo syropy na zgagę nie mogę przełknąć.
Ode mnie przepis???
Nie sadze, zwykły kotlet z piersi czasem z polędwiczki,takie polskie jedzenie.
Czasem odczuwa się coś,dlatego pisałam o tym.
Pozdrawiam wszystkich mocno

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: