Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-06-2019, 16:55:39

Hej! Madziu jestes dzielna dasz rade Bede myslal i modlil sie za udaną operację.Jestem z Tobą wszystkp bedzie dobrze zobaczysz wspomnisz moje słowa.Ja tylko bedziesz mogła jak narkoza minie daj znać jak czujesz się.Sciskam cię bardzo bardzo mocno i zyczę dobrych pozytywnych mysli spij dobrze i twardo jutro juz bedzie po wszystkim.Do usłyszenia
gość
06-06-2019, 09:41:15

Hej Madziu co u ciebie jak czujesz sie po operacji? Martwię sie jak tylko bedziesz mogla to napisz czy wszystko dobrze!
gość
06-06-2019, 11:55:00

sciskam bardzo bardzo mocno !
gość
08-06-2019, 04:10:51

Hej Madziu napisz co u ciebie jak czujesz sie po operacji kiedy wychodzisz ze szpital?Czy wszystko zakonczylo się pomyslnie daj jakis znak.Sciskam cie mocno
gość
08-06-2019, 13:28:06

sciskam cie bardzo bardzo mocno jak nikt na swiecie !!!!!
gość
08-06-2019, 18:40:22

Hej Madziu ty zawsze taka rozmowna teraz odpowiadasz jednym zdaniem.Domyslam sie ze jestes szczesliwa bo wszystko udalo sie na 100%.Wierze ze moje zacisniete kciuki i modlitwa choc w maleńkim stopniu pomogły.Buziaki😚👍👍👍
gość
08-06-2019, 21:34:54

Witam kochani nasi,pisze za nią.No niestety był mocno przyczepiony do pnia mózgu,nie wiemy czy był większy....po operacji nie było zbytnio kontaktu bo zawroty głowy nie pozwoliły nawet na to by spojrzeć na co kolwiek.Troche dziwna spokojna mowa,zachwiania są do teraz lecz ma rechablitacje.Niestety każdy skręt głowy czy położenie się a już wogle wstanie na nogach to marzenie które chce jak najszybciej jej pokazać ze tak będzie ze potrzeba czasu,dziś dopiero coś zjadła jest przybita załamana smutna bojąca się o wynik co to i jaki stopień,ma bardzo dola.Ale dziś pierwszy raz sama była siku oczywiście podtrzymując się mnie płacze bo chce do domu chce wrucic do irl.modli się by do przyszłego tyg było już tylko lepiej kupiłem truskawki zjadła z 4sztuki z czego się ciesze bo nie ma wogle apetytu.Co tu pisać kiedy nawet nie umiem jak ona.Wydaje mi się ze to błędnik (chyba tak to się nazywa)i ze wrzucimy do domu ,a tam zrobię wszystko by uwierzyła w siebie i z miesiąca na miesiąc było tylko super!
Kochani ....badcie z nami myslami to najwspanialsza osoba na świecie i najkochansza i kocham każdy milimetr ciała jej i modlę się by ten 2raz ingerencji w jej głowie był ostatni.
gość
09-06-2019, 04:38:34

Hej Madziu! Nie spodziewalismy sie ze są takie powiklania po tej operacji ale rehabilitacja czyni cuda i tak stanie sie przy wsparciu najwspanialszego męźa na swiecie ktory z taką miłoscią pisze o swojej źonie az przyjemnie uslyszec takie czułe słowa.Madziu jestesmy z tobą myslami dasz rade jestes dzielna dziewczynka mloda szybko zregenerujesz sie i wrocisz do domu.Wiemy ze guz połozony był w fatalnym miejscu i dlatego naruszona jest rownowaga ale staraj sie jesc wiecej zebys miala siłę rehabilitowac się.Zobaczysz jeszcze troche a bedziesz biegac i smiac się wrocisz do Irlandii do dzieci wszystko wroci do normy.Całujemy cię bardzo mocno i myslimy caly czas o tobie dodajemy ci sily i cierpliwosci i optymizmu pa kochana
gość
09-06-2019, 04:43:59

Hej Madziu Jestes kochana bardzo dzielna sciskam cie bardzo mocno pamietaj ze guz nie powiekszal sie przez rok a to duzo znaczy bedzie lagodny wierzę w to i ta wiare przelewam na ciebie badz dobrej mysli nie zamartwiaj sie skup sie na rehabilitacji .Caluje cie bardzo mocno
gość
09-06-2019, 07:08:47

Madziu trzymaj sie wytrwaj !😚😚😚💖👍👍👍❤😍

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: