Reklama:

wyściółczak? (3356)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-05-2019, 11:24:18

Witam cie,mam nadzieje ze będzie dobrze ze to co wyżej pisałam to nie przezuty .
Modlę się każdego dnia na oddział 3go.
Dziekuje ze odpisałeś po kilka krotnie w ciągu dnia zaglądałam,aż strach urósł większy kiedy nikt nie odpisywał pomyślałam ci którzy analizują wszystko i znają się bardzo dobrze wiedza lecz nie chcą napędzać mi większego strachu z drugiej strony lepiej przygotować kogoś otwarcie na możliwości takiego stanu niż pozniej napisać będzie dobrze choć nikt z nas o tym nie wie sam lekarz który operuje nie może być niczego pewny to tylko człowiek.
Mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam tym ze prosiłam o odpowiedz związana z moim stanem który miał miejsce tyd temu.
Sciskam i bardzo dziekuje ze odpisałeś w głowie mam te przezuty choć uspakajam sama siebie nie będzie wszystko dobrze ale jak każdy wie i z pewnością tak ma raz jest lek i złe myśli raz jest ok i pozytywnosc. Tyle pa
gość
29-05-2019, 11:28:07

Bardzo tez was proszę byście pisali co u was jak się czujecie i być może ktoś jest po MR i odtrzymal wyniki.piszcie bo lepiej być razem.
gość
29-05-2019, 16:59:25

Hej!ja mam rezonan s dopiero pod koniec lipca wiec na razie nic nie pisze bo nie wiem jaki bedzie wynik i tak z pewnoscia wszyscy ktorzy tu zagladaja co pol co rok bo takie sa terminy kontrolne wiec nie dziw sie ze ludzie nie odpisuja szybko na twoje prosby.
gość
29-05-2019, 17:02:59

Hej Jeszcze raz mowie ci ze o przerzutach mozesz zapomniec.Przerzuty do kregoslupa sa bardzo rzadko tylko w przypadku najbardziej złosliwych wysciolczakow a ty masz najlagodniejszy co wynika z rezonansu ktorego wynik umiescilas na tym forum.Glowa do gory Pozdrawiam
gość
29-05-2019, 19:54:48

B b dziekuje
Naprawdę dziekuje !
Będę zawsze tu zaglądać co dzień
Dobranic
gość
31-05-2019, 12:22:34

Ogarnia mnie strach kochani to już tuż tuż
Napisze ze szpitala,narazie jesteśmy wszyscy bardzo nerwowi praktycznie w domu cisza i to dosłownie,nie chce się jeść nie chce się nic poprostu noc to odpoczynek(sen)który i tak przebudza strach.
Pozdrawiam
gość
01-06-2019, 20:53:53

Hej! Wszyscy piszacy na tym forum przezyli to samo co ty Madziu strach i wielkie pragnienie zycia.Badz dobrej mysli trzymamy kciuki .Pisz ze szpitala mozesz liczyć na nasze wsparcie myslimy o tobie.Jestes dzielna i mów do siebie decyduje sie na operacje dlatego ze chce zyc dla swoich dzieci meza i przede wszystkim dla siebie.Chce byc zdrowa i dam radę.Sciskamy cie bardzo mocno.
gość
01-06-2019, 22:05:58

Dziekuje ja o 5:00rano już będę w drodze do pl
Boze daj nam być szczęśliwym (będąc zdrowym przy rodzinie)
gość
02-06-2019, 03:17:10

Hej! Przytulam cie bardzo mocno bądź dobrej mysli badz dzielna.Jakies uspokajające leki nie zaszkodzą.Szczęsliwego lotu.
gość
04-06-2019, 15:49:24

Jutro 8:00operacja
Moi drodzy pocieszyciele i nauczyciele bycia twardym i odważnym ....
Proszę o modlitwę

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: