Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-08-2018, 08:50:14

Przepraszam,gdyby pan wyżej napisał jak życie po operacji i po protonoterapi byłbym wdzięczny.Jakie wyniki są po czy jest czysto ?
gość
16-08-2018, 16:22:00

Hej! Ja jestem juz po 2 operacjach.Guz odrosl po 3 latach.Proton mialem 2 lata temu.Nie bylo zadnycj skutkow ubocznych.Czuje sie dobrze robie badania RM co pol roku.Przed kazdym badaniem totalny strach.Dawka protonu to 52 Grey a wiec niska moze dlatego zeby za jakis czasie w razie odrostu powtórzyc radioterapię Pozdrawiam i prosze pytac jesli ma Pan jakies watpliwosci
gość
16-08-2018, 16:29:52

Hej! Ponownie !Naczytalem sie duzo na forach amerykanskich na temat wysciolczaka mozna zrobic badania zeby byc pewnym ze nie odrosnie ale niestety są niedostępne w Polsce.Wszystko zalezy od biologii i metylacji DNA guza
gość
16-08-2018, 18:54:28

Z góry dziekuje będę pisał gdy trochę się przyzwyczaję i zaakceptuje diagnozę
Ale dziekuje z całego serca
gość
05-09-2018, 13:57:00

Czy Pani z wysciółczakiem w IV komorze jest już po operacji w Bydgoszczy?
gość
12-09-2018, 03:49:32

Hej! Martwimy się co dzieje się z Pania po operacjì guza IV komory w Bydgoszczy na początku wrzesnia.Jesli czuję się Pani dobrze prosimy o wiadomosc.
gość
12-09-2018, 10:24:01

Niestety z powodu ważnych spraw rodzinnych byłam zmuszona przełożyć wszystko zdaje sobie sprawę z tego ze moje życie tez jest ważne lecz na drodze napotyka się straszne problemy które są czasem trodno do rozwiązania.Dr.Furtak był na wakacjach do końca sierpnia nie mogłam się dodzwonić do niego w końcu się udało i byłam zmuszona by zmienić termin termin na wizytę i rezonans bo na operacje mam nadzieje ze tez zmieni po wizycie u niego w Bydgoszczy ,kochani z uwagi na to ze mieszkam w irlandi naprawdę wszystko muszę pozmieniać,na 11pazdziernika mam umówiona wizytę prywatna i rano rezonans wiec przylatuje w środę ale to do poznania pozniej pociąg do Bydgoszczy i znów od 2:30w wtorek w podróży.Mam nadzieje ze nic się nie powiększyło ze nadal jest taki jak jest pomimo przeziębienia.JESTESCIE PAŃSTWO WSPANIALI ZE PISZECIE ZE PYTACIE DZIEKUJE WAM Z CAŁEGO SERCA TO DLA MNIE WIELE ZNACZY I PRZEPRASZAM POPROSTU PRZEPRASZAM ZE NIE NAPISAŁAM O ZMIANACH KTÓRE NASTĄPIŁY W MOIM ŻYCIU 😘
gość
12-09-2018, 10:25:01

Raz jeszcze kochani przepraszam❗️
gość
12-09-2018, 19:46:24

Sciskamy i przytulamy mocno.Dziekujemy za wiadomosc.
gość
12-09-2018, 20:16:54

Ja teraz cały czas sprawdzałam czy państwo odpisze,gdyż głupio mi bardzo.Poprostu złe się czuje z tym ze nie dałam znac wam moi kochani raz jeszcze przepraszam od teraz będę na bierząco,nie mniej jednak życie czasem układa nam dni odwrotnie do tego jakie byśmy chcieli czy jakie wcześniej planowaliśmy by były i nie możemy z tym nic zrobić do tego dochodzą finanse i wszystko powoli zmienia kierunek.Tez sciskam przytulam do serca i raz dziennie będę tu zaglądać,tak sobie myśle ze pani z mężem który miał mieć operacje tez 2wrzesnia czyli przyjęcie na oddział w niedziele z tym ze do dr harata w Bydgoszczy mógł mieć za mnie operacje hi hi mam nadzieje ze u niego wszystko ok ze tez żona się tego pana odezwie tym bardziej ze lokalizacja była niespecjalna.Sciskam was moi kochani bardzo bardzo bardzo mocno spokojnej nocy i będę tu 1dziennie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Operacja dyskopatii szyjnej
Miał ktoś ostatnoo u dr. Baranowskiej w Stocerze ,jak opinie ?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
Reklama: