Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-09-2018, 06:52:14

Hej! Tak wszystko co Pani pisze to prawda.ale jednak nie wyobrazam sobie źycia poza Polska pewnie na taka decyzję mają wpływ tradycje rodzinne.Jesli chodzi o strach to tak jak w Pani przypadku nie opuszcza mnie i walczę z nim codziennie.Tez nie mowię tego co przezywam najblizszym bo nie chcę stresować rodziny.Wole wypowiedziec sie na tym forum.Tylko Ci to rozumieją ktorzy sami przeźyli tą niepewnośc strach i dlatego grupy wsparcia tak bardzo pomagaja psychicznie wyzwolić się z tych dręczących mysli.Ja biorę leki przeciwdepresyjne zeby nie zwariowac i dlatego doskonale Panią rozumie.Pozdrawiam
gość
17-09-2018, 21:42:33

Z tym ze tu byłam u lekarza rodzinnego,niestety nie ma grup wsparcia.chodzilam do psychologa lecz po 3wizycie zgłosiłam do lekarza to ze ten człowiek jeszcze bardziej mnie przygnębił-pytania i w sumie sugerował ze zdajesz sobie sprawę z tego ze umrzesz ze to śmiertelna choroba,jak to odbierasz a no tak ze w głowie to wiem i jestem tu po to byś mi pomógł walczyć z tym strachem niestety to nie możliwe walczyć z prawda z samym sobą bo się zniknie.dlatego podziękowałam ze łzami w oczach i powiem tylko tyle ze może i przez pogodę ale dopadają mnie okrutne dni ja nie biore leków na depresje czasem zapale marichuane mówię poważnie.Tyle tylko ze wiem ze to tylko ta chwila będzie inna bez tego co mam w głowie prócz guza (bałagan).Ach ,sciskam was kochani bardzo bardzo mocno
gość
18-09-2018, 20:35:59

Pozdrawiam wszystkich ❗️
gość
20-09-2018, 00:28:48

Kolejna noc bez snu,w ie wieje i pada a wasze prognozy na noc to te ktore my mamy w dzień.pozdrawiam wszystkich chorujących i zdrowiejacych😘
gość
20-09-2018, 04:36:58

Hej! Moze na te bezsenne noce kupić w aptece leli uspakajające albo pic Melisę od czasu do czasu hydroxyzinum na nerwy na pewno wyciszy i działa nasennie.Trzeba jakos pomóc sobie i wytrzymac do tego rezonansu i wizyty u dr.Furtaka.Sciskam b.mocno.
gość
20-09-2018, 17:47:28

O w październiku napewno nabyte,dziekuje
Tak tylko u niego w gabinecie czuje luz i jakby zabrał na chwile te zmęczenie bania się.Modle sie by tylko wszystko było dobrze.
Pozdrawiam i dziekuje za poradę z lekami
gość
21-09-2018, 21:10:44

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę spokojnej nocy.
gość
23-09-2018, 16:33:24

Hej! W Polsce od dwoch dni zimno deszczowo i wieje.Pogoda podobna do tej w Irlandii ale jest nadzieja ze pod koniec tygodnia poprawi się.Pozdrawiam serdecznie i milego wieczoru.
gość
24-09-2018, 21:58:32

Spokojnej nocy choruszkom z wysciólczakiem😘Sciskam was jeszcze 16dni ale stres oh mówię wam ....
gość
25-09-2018, 11:50:12

Hej! Zaglądam na to forum niemalźe codziennie.Wiem źe stres Panią dołuje ale z całej tej sprawy trzeba wyciągnąć pozytywne wnioski.Przede wszystkim nie wie Pani czy guz urósł od ostatniego rezonansu.Po drugie dobrze ze jest operacyjny.Wiele osób ubollewa źe usunięcie guza jest niemozliwe.Dr.Furtak to wspanialy lekarz trzeba mu zaufać.Tego wszystkiego trzeba się trzymac i powtarzac sobie dam radę i do przodu walczyć i kropka.Pozdrawiam serdecznie💖👍👍👍

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: