Reklama:

wyściółczak? (3290)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-08-2022, 09:11:30

Gość 2022-08-21 09:59:16
Witam ponownie… jutro przyjęcie do szpitala, operacja planowo w środę, operuje dr Dziedzic Warszawa.. odchodzę od zmysłów.. czy już teraz szukać jakiegoś prywatnego rehabilitanta żeby pomógł mężowi wrócić jak najszybciej do sprawności? Jeśli tak to gdzie w Warszawie, kogo polecacie? Jestem kłębkiem nerwów, chciałabym żeby już było po. Mąż ma ataki paniki, mamy dwójkę dzieci.. to wszystko jest takie trudne…
Gość 2022-07-01 18:20:33
Hej... Przychodzę tu pełna strachu. Ze łzami w oczach piszę ten post. Zacznę od tego że w listopadzie 21 wykryto guz u męża który lekarz nazwał podwysciolczakiem. Do obserwacji i kontroli za jakiś czas.. No i poniżej badanie kontrolne, wizyta u neurochirurga. Konsulium lekarzy jednoznacznie stwierdza, że trzeba operować. W poniedzialek mamy dzwonić ponownie. Ja nawet nie wiem o co mam zapytac 😔
proszę się nie bać jesteście w naprawdę dobrych rękach. Dr DIedzic jest bardzo dobry. Proszę powiedzieć czy nadal dr uważa że to wysciolczak czy raczej coś innego3?? Powodzenia!!
gość
22-08-2022, 09:34:38

Doktor przy pierwszym badaniu stwierdził, ze to podwysciolczak. Drugie badanie zasiało wątpliwość. Nie postawił żadnej diagnozy, powiedział ze jak wytniemy to wyjdzie na histopato…
gość
22-08-2022, 15:05:19

Gość 2022-08-22 11:34:38
Doktor przy pierwszym badaniu stwierdził, ze to podwysciolczak. Drugie badanie zasiało wątpliwość. Nie postawił żadnej diagnozy, powiedział ze jak wytniemy to wyjdzie na histopato…
to dobry naurochirurg. Najlepszy nie przebiera w przypadkach podejmuje sie trudnych operacji wiec ma bardzo duze kliniczne doswiadczenie. Jesli chce die podjac operacji to wie ze da rade. Czy przed operacja bedzie mąz miał inne dodatkowe badania np taktografie?? Kiedy dokładnie operacja o ktorej?? zebysmy wszyscy trzymali kciuki!! Wiecie juz kto bedzue asystowal?? Na banacha maja najlepszych prosze sie nie matrtwic jak wszystkie historie z forum ta tez skonczy sie dobrze!
gość
22-08-2022, 18:47:08

Dziękuje za Wasze odpowiedzi, nie wiemy kto będzie asystował, ale myśle ze jutro dowiemy się więcej. Niestety na wieczornym obchodzie okazało się ze operacja w czwartek, bo w środę będzie jakiś problem z anestezjologiem, wiec kolejny dodatkowy dzień…. Dzisiaj miał ekg i rtg klatki ponieważ jest po ablacji serca i ma nawracające arytmie.. wiec dochodzi obciążenie no i jutro ma się u niego pojawić kardiolog.. Czytałam o dr Dziedzicu bardzo wiele i tylko dzięki niemu i jego podejściu chyba się jakoś trzymam
gość
24-08-2022, 09:50:43

Operacja jutro ok. 8:30. Wszystkie kciuki na pokład 🙏🏻
gość
24-08-2022, 10:27:37

Hej!Trzymamy kciuki wiara czyni cuda.Bedzie dobrze mąż zdecydował się na operację która przeprowadzi bardzo dobry neurochirurg wszyscy jesteśmy pozytywnie nastawieni.
gość
24-08-2022, 14:42:12

Są kciuki, jest modlitwa, będzie dobrze
gość
24-08-2022, 19:41:42

Będzie wszystko dobrze!!!
Dokańczaniem się z rodzina do modlitwy
M z ie.
gość
24-08-2022, 21:52:41

Bede sie modlic z calych sił. Przesyłam pozytywne fluidy. Zaraz juz będziecie mieli to wszystko złe za sobą.
gość
26-08-2022, 09:52:21

Dzień dobry,
najgorsze za nami. Mąż jest w świetnej formie, operacja przebiegła pomyślnie bez komplikacji, bez żadnych uszkodzeń mąż wyjechał z sali, mówi, pamięta, rusza się a dziś już nawet chodził i śmiga jak sarenka 🙂 Guz usunięty w całości, podwysciolczak lub wysciolczak, potwierdzi się na histopato. Dr. Dziedzic to anioł, mistrz nad mistrzami, tu w szpitalu usłyszałam wiele historii w których jest głównym bohaterem napewno dużo cięższych przypadków niż nasz. Kamień spadł nam z serca, nawet zjadłam dziś pierwszy posiłek od paru dni. Dziękujemy za Wasze wsparcie i modlitwę, życząc wszystkim dużo dużo zdrowia ❤️

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: